• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.01.2018

16:28

AKADEMIK "POKOPAO" ŽUTOG SINIŠU KOVAČEVIĆA: Evo zašto ja NEĆU GLASATI ZA ĐILASA!

Politika

AKADEMIK "POKOPAO" ŽUTOG SINIŠU KOVAČEVIĆA: Evo zašto ja NEĆU GLASATI ZA ĐILASA!

Podeli vest

Akademik Dušan Teodorović, nekadašnji član Predsedništva PSG, brutalno je na Tviteru spusti na zemlju Jeremićevog savetnika Sinišu Kovačevića koji je pokušao da opravda to što će na beogradskim izborima glasati za Dragana Đilasa

Naime, dramski pisac Siniša Kovačević, koji se dugo prodavao kao nestranačka ličnost, da bi konačno postao politički savetnik propalog predsedničkog NATO kandidata Vuka Jeremića i koji je svojevremeno čak pozivao i na rušenje Beograda, pokušao je da pred javnošću opravda svoju odluku da glasa za Dragana Đilasa.

SINIŠA KOVAČEVIĆ BI DA RUŠI BEOGRAD! Jeremićev politički savetnik otkrio kako opozicija misli da dođe na vlast!

- Nisam bio postovalac Đilasovog ni lika ni dela. Sukobljavao sam se sa njim oštro i žestoko. Ali ću glasati za njega. Zato što jedini može da pobedi ovo zlo. Zato što je shvatio gde je grešio. Zato što je glas za druge glas bačen u bunar. Nema krvi na rukama.  Zato što se može oterati - napisao je Kovačević.

A onda ga je akademik Teodorović svetlosnom brzinom spustio na zemlju:

- Nisam bio ni poštovalac, ni nepoštovalac Đilasovog, ni lika ni dela. Nisam se sukobljavao sa njim, oštro i žestoko. Ali, neću glasati za njega. Između ostalog i zato što je, kao još uvek aktuelni odbornik Skupštine BGD, ćutao poslednje 4 godine.

printscreen

Pa zar vam, gospodine Teodoroviću nije jasno zašto je ćutao? Sanjao je sve vreme gradonačelničku fotelju. 

Koju će i dalje samo moći da sanja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17