• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Iskra.co

14.06.2018

18:14

SRPSKE SLUŽBE PROVALILE BRITANCE: U BiH dolazi 40 britanskih obaveštajaca zamaskiranih u vojnu jedinicu!

Politika

SRPSKE SLUŽBE PROVALILE BRITANCE: U BiH dolazi 40 britanskih obaveštajaca zamaskiranih u vojnu jedinicu!

Podeli vest

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da u BiH dolazi 40 britanskih obaveštajaca zamaskiranih u vojnu jedinicu, čiji će zadatak biti da prisluškuju, prate i prave informacije za medije

- Ovde ulaze ljudi tog kalibra, znači obaveštajci, kamuflirani u vojnike koji će raditi na prisluškivanjima, praćenjima i stvaranjima informacija i verovatno servisiranja tih informacija medijima -  rekao je Dodik za RTRS.

On je naveo da pojedinci iz Srpske neopravdano minimiziraju dolazak britanskih vojnika, komentarišući izjavu srpskog člana Predsedništva BiH Mladena Ivanića federalnim medijima da vlast u Srpskoj nepotrebno diže galamu i da je SNSD slabiji nego što je mislio ako se prepao 40 vojnika.

TAČI PRIZNAO ZLOČIN: Ne mogu reći da su svi pripadnici OVK bili anđeli!

Dodik je rekao da strani obaveštajci nisu potrebni Srpskoj i upitao da li je Predsedništvo BiH bilo upoznato o zahtevu komande Eufora za pojačanjem.

- Niko se ne boji, ne bojimo se ni mi, ali kako je moguće da član Predsedništva može da kaže da je to u redu. To definitivno nije u redu. Republika Srpska to odbija - istakao je Dodik.

Prema njegovim rečima, očigledno je to dio ukupne atmosfere pokušaja da se obezbedi da Ivanić i ostali prođu na zajednički nivo /na predstojećim izborima.

GENERAL LAZAREVIĆ RASKRINKAO NATO PLAĆENIKE: Šamarčina bridi i u Pentagonu, UZ LEGENDARNOG KOMANDANTA STALI HEROJI ODBRANE SRBIJE!

Britanski Tajms objavio je da će Velika Britanija poslati 40 pripadnika vojske koji će se pridružiti Misiji EU i NATO-a u BiH kako bi "spričili rusko mešanje u oktobarske. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija