• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: K. V. - D. K.

05.07.2018

18:22

ŠIPTAR RAMA BEZ MODNOG SRAMA!​ Premijer Albanije ne odustaje, ponovo stajlingom ŠOKIRA SVET!

Politika

ŠIPTAR RAMA BEZ MODNOG SRAMA!​ Premijer Albanije ne odustaje, ponovo stajlingom ŠOKIRA SVET!

Podeli vest

Edi Rama se na zajedničkoj sednici vlada Crne Gore i Albanije pojavio u teget odelu i crnim patikama. On na važne događaje dolazi čak i u trenerkama

Premijer Albanije Edi Rama ponovo je šokirao zvaničnike regiona i Evrope svojim modnim kiksom pošto se pojavio u odelu i patikama. Rama je u utorak stigao na zajedničku sednicu vlada Albanije i Crne Gore u Skadar u potpuno opuštenom izdanju, kombinujući teget odelo sa crnim patikama.

Poznat po gafovima

Da bi mu stil bio šašaviji, ispod nogavica su štrčale čarape braon boje! Svoj izgled je upotpunio i neobičnom kravatom, koja je još više odudarala, a na kojoj je stajala skraćenica "Al". Albanski premijer je, inače, već imao brojne modne gafove, a sportske patike su mu nezaobilazan detalj na svim važnijim događajima. Prošle godine na neformalnu večeru lidera Balkana došao je u trenerci, a zatim je za samit Berlinske inicijative u Trstu obukao elegantno odelo sa belim patikama!?

SRPSKI DVOGLAVI ORAO I ALBANSKA PRAZNOGLAVA KOKOŠKA: Hrvatski istoričar i teolog OBJASNIO ŠIPTARIMA KO I ŠTA SU!

Informer

mojugao

Saša Borojević

analitičar

Rama ne poštuje dres-kod, pa samim tim ni skup. U diplomatskim odnosima dres-kod je vrsta neverbalne komunikacije. Kako jedna izreka kaže, odelo čini čoveka, a kostim pajaca.

Komentarišući Ramine odevne kombinacije, modni stilista Saša Vidić kaže da su u pitanju totalni modni promašaji.
- 'Adidas' patike nikako ne idu uz odelo, koje je iz Izmira, pretpostavljam. Braon čarape možda mogu jedino ako si hipster. Što se tiče kravate, ona je totalna apstrakcija, pogotovo za ovu priliku. Sve u svemu, Rama, da je u mom modnom žiriju, bio bi čista nula. Ovo ipak nije stvar politike, već stila - ističe Vidić za Informer.

Informer

Stav važniji od odela

Na drugoj strani, bivši šef diplomatije Vladislav Jovanović ističe da je ovo vek "amerikanizacije" svega, pa i izgleda.
- Rama je sličan stil odevanja pokazao na još par mesta sa zvaničnicima. Sve je to stvar ličnog shvatanja mode i ukusa. Međutim, postoje ustaljena shvatanja da se tokom pojavljivanja na ozbiljnim mestima, gde se ozbiljno razgovara, ne odvlači pažnja na svoj izgled. Oblačenje treba da bude što manje upadljivo, a da stavovi koji se iznose budu u centru pažnje. To je norma u političkom i diplomatskom životu - podvlači Jovanović.

SRBI SKIDAJU PRIŠTINSKE UNIFORME, SLUTE OPASNOST ZA SEVER?! Tači i Haradinaj im uzalud nude pare da UDARE NA BRAĆU!

Nudista Rama

Informer

Informer je pre četiri godine objavio i fotografije Edija Rame sa nudističke plaže, do kojih su tada došli albanski mediji.

Rama je očigledno sklon neprimerenom ponašanju, te se tako na internetu mogu pronaći njegove vrlo kompromitujuće fotografije u raznim situacijama.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija