• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.09.2018

20:42

TADIĆ LAŽE KAO PAS! Đurić razotkrio nekadašnjeg predsednika Srbije:  Za vreme njegove vlasti EU počela da posreduje u dijalogu Beograda i Prištine!

Politika

TADIĆ LAŽE KAO PAS! Đurić razotkrio nekadašnjeg predsednika Srbije: Za vreme njegove vlasti EU počela da posreduje u dijalogu Beograda i Prištine!

Podeli vest

Direktor kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić obleodanio je na svom profilu na Twiteru dokaze za laži kojima se služi nekadašnji predsednik Srbije Boris Tadić

Boris Tadić je tvrdio da je statusne pregovore iz Ujedinjenih nacija u Brisel prebacio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pa ga je čak nazvao i lažovom samo kako bi prikrio svoju i nesposobnost tadašnje vlasti na čijem čelu je bio on.

- Vučić je statusne pregovore iz UN prebacio u Brisel, gde je daleko nepovoljniji odnos snaga za nas. Da bi to prikrio laže da smo to mi uradili, iako smo u Briselu vodili isključivo tehničke pregovore. Pregovori o statusu su morali ostati pod okriljem UN gde su bili do 2012. godine - istakao je Tadić.

Foto: printscreen Twitter

 

Marko Đurić. direktor kancelarije za Kosov i Metohiju na svom profilu na Tviteru odmah je reagovao i obelodanio sve podatke koji dokazuju da Tadić laže, i da je za posredovanje Evropske unije u dijalogu između Beograda i Prištine isključivi krivac on.

 

 

- Nije lepo da bivši predsednik javno laže i vređa. Ključni datumi za dijalog su 09.09.2010. kada je GSUN upravo na zvanični predlog Tadićeve vlasti, koja nažalost predstavljala Srbiju, usvojila rezoluciju kojom poziva EU da posreduje u dijalogu Beograda i Prištine - napisao je Đurić na svom profilu na Tviter.

Ovo je još jedan od dokaza da bivša vlast, a sadašnja opozicija pokušava na sve načine da skine ljagu sa svoje nesposobnosti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dunja999

pre 5 godina

Tadić je godinama lagao celoj Srbiji ali i Eu!

Dušan

pre 5 godina

Lažu. kradu, ne biraju sredstva ne bi li se domogli vlasti. Kome trebaju takvi, niko nije lud!

Boki

pre 5 godina

Imao je priliku, propustio je, šta sad pametuje!

ognjen

pre 5 godina

Izgleda da je Tadić zaboravio šta je dogovorio

Fudbaler

pre 5 godina

Nije lepo da bivši predsednik javno laže i vređa. Ključni datumi za dijalog su 09.09.2010. kada je GSUN upravo na zvanični predlog Tadićeve vlasti, koja nažalost predstavljala Srbiju, usvojila rezoluciju kojom poziva EU da posreduje u dijalogu Beograda i Prištine. Tadić je prvoklasni lažov kao i Vuk Jeremić.

kupus

pre 5 godina

Marko Djuricu care. Vidi se da ucis od najboljeg...

Maja

pre 5 godina

Šta reći o Tadiću, u toku njegove vlasti ništa konkretno nije urađeno. Tek se sada vidi šta vlast može sve da uradi.

Danica

pre 5 godina

Tadic treba da se stidi, iako smo na njegove lazi navikli.. Toliko je unazadio ovu zemlju da je to neverovatno. Njegove stranacke kolege i on su doveli Srbiju do ivice propasti. Nema prava da se javlja, nista konkretno uradio nije..

dea

pre 5 godina

Oni da su ispravno radili, ostali bi na vlasti, sad nemaju prava da napadaju sadašnju vlast.

Tamy

pre 5 godina

Opozicija je sa svojim lazima dosadila, aman ljudi niko vas ne sljivi ni dva posto!

Daca

pre 5 godina

Da je bio dobar jos bi bio na celu Srbije...ali nije.

Milica

pre 5 godina

Da li je moguce da Tadic koristi drustvene svrhe i ove gnusne lazi? Pa narod je otvorio oci!!

Slađa

pre 5 godina

Tadić je lagao oduvek , jednom lažov , lažov zauvek ! A , možda je i on oboleo od selektivne amnezije ?!

Veljko M

pre 5 godina

Taj akt je potpisan krajem 2011 godine a Tadić dobro zna ko je tada bio na vlasti u Srbiji.

Biljana Đ

pre 5 godina

Ne mogu da verujem da se i Tadić služi sa ovakvim lažima.

Nina

pre 5 godina

Od kada se pojavio na političkoj sceni, Tadić je lagao kao pas!

Vera

pre 5 godina

Tadić laže kao pas?! Sitno je to za njega, on je doktorirao laganje građana.

Cica

pre 5 godina

Ne znam sta hoce da postignu sada svojim lazima,kad svi znamo sta su i kako radili.Sramota da ih bude

Srna

pre 5 godina

Za sve su bili nesposobni,samo za jedno nisu,a to je da lazu

Izbori 2024

TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsednika Raisija?
Live TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsednika Raisija?

Još dva dana ima do bruke i sramote u Savetu Evrope. Još veća parodija je što će Nemci sve to da otvore. I dalje se čekaju informacije o padu helikoptera u kom je bio predsednik Irana. Na ove teme u "Info večeri" govorili su novinarka Olivera Miletović, narodni poslanik SNS Uglješa Mrdić i dr Dragan Petrović, Institut za međunarodnu politiku i privredu.

21.05.2024

22:22

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Ocene Crvena zvezda: Ivanić i Spajić potvrdili fantastičnu sezonu
Crvena zvezda

Ocene Crvena zvezda: Ivanić i Spajić potvrdili fantastičnu sezonu

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su Kup Srbije, pobedivši u finalu Vojvodinu 2:1 (1:0). Igra crveno-belih bila je ubedljivija nego što rezultat pokazuje, a posebno su se izdvojili Uroš Spajić i Mirko Ivanić. Uz malo sreće, igrač utakmice mogao je da bude Šerif Ndijaje, ali su mu poništena dva gola.

21.05.2024

23:00

Planeta

Putin poslao poruku u Iran! Stiže uoči Raisijeve sahrane
NAKON SMRTI IRANSKOG LIDERA

Putin poslao poruku u Iran! Stiže uoči Raisijeve sahrane

Ruski predsednik Vladimir Putin sastao se sa predsednikom Državne dume Vjačeslavom Volodinom, s kojim je razgovarao o pitanjima formiranja vlade i od koga je zatražio da prilikom odlaska na sahranu Ebrahima Raisija prenese iranskom rukovodstvu da Moskva očekuje da će se saradnja između dve zemlje razvijati na isti način kao i do sada i nakon smrti iranskog lidera.

21.05.2024

23:00

(VIDEO) Poljski režiser prikazao Putina u pelenama i na kraju ga ubio! Uradak prodat u 50 zemalja! Bljuvotina kakva još nije viđena!
Uskoro i premijera

(VIDEO) Poljski režiser prikazao Putina u pelenama i na kraju ga ubio! Uradak prodat u 50 zemalja! Bljuvotina kakva još nije viđena!

Poljski režiser Patrik Vega napravio je, blago rečeno, skandalozan film o lideru Rusije Vladimiru Putinu koristeći za te svrhe veštačku inteligenciju. On je lice vladara Rusije nakalemio na telo pravog glumca i snimio verovatno najveću bljuvotinu otkako postoji sedma umetnost. Film, naime, prikazuje Putina od 10. godine do njegove izmišljene smrti i već je prodat u 50 zemalja. Makar tako tvrde njegovi producenti.

21.05.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija