• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Dakić

01.12.2018

13:17

SERGEJ ŽELEZNJAK: Zaustavite progon Medojevića i Kneževića!

Politika

SERGEJ ŽELEZNJAK: Zaustavite progon Medojevića i Kneževića!

Podeli vest

Neophodno je odmah zaustaviti politički motivisanu represiju i bezakonje protiv Nebojše Medojevića i Milana Kneževica!

 

Ovaj apel vlastima Crne Gore uputio je član Odbora za međunarodne poslove Državne dume Ruske Federacije Sergej Železnjak povodom hapšenja jednog od lidera "Demokratskog fronta" Crne Gore Nebojše Medojevića i pokušaja hapšenja njegovog kolege Milana Kneževića.

Poslanik je takođe pozvao crnogorske vlasti i rukovodstvo Skupštine na konstruktivni dijalog sa opozicijom u cilju mirnog političkog rešavanja sukoba.

(VIDEO) OVO JE GOVOR ZBOG KOGA JE UHAPŠEN MEDOJEVIĆ! Raskrinkao vezu MILOGORACA I LAŽNE ALBANSKE DRŽAVE!

- Nažalost, rukovodstvo Crne Gore tokom godina izazivalo je veliko nezadovoljstvo kroz svoje neodgovorne akcije, pa je trenutno pogoršanje situacije još jedna negativna posledica ovakve politike vlasti u zemlji. U atmosferi strasti, potrebno je uložiti sve napore da se spreči dalje eskalacija tenzija i rast građanskog sukoba - rekao je Zeleznjak.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SARA

pre 5 godina

GROZNO U CRNOJ GORI DA NE DOZIVOMO JOS DA NAS CRNOGORCI NE NAPADNU SA SIPTARIMA I ISSIS KOJI SU SE VRATILI SA RATISTA. SVE JE MOGUCE OD TE MILOGORSKE DRZAVICE.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija