• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

06.02.2019

14:08

ANTIĆ O KAMPANJI "BUDUĆNOST SRBIJE": Za građane je to prilika koju ne treba da propuste, da iz prve ruke čuju KAKVA ĆE NAM BITI BUDUĆNOST!

Politika

ANTIĆ O KAMPANJI "BUDUĆNOST SRBIJE": Za građane je to prilika koju ne treba da propuste, da iz prve ruke čuju KAKVA ĆE NAM BITI BUDUĆNOST!

Podeli vest

Aleksandar Antic, ministar u vladi Republike Srbije i visoki funkcioner SPS, rekao je da građani jedva čekaju početak kampanje koju je najavio rpedsednik Srbije Aleksandar Vučić

- Kampanja “Budućnost Srbije” u koju će sutra krenuti predsednik Aleksandar Vučić je za naše građane prilika koju ne treba da propuste, da iz prve ruke, direktno, čuju ono što ih najviše i možda jedino zanima, a to je kako će se njihov grad i njihova zemlja razvijati, kakva će biti budućnost njihove dece i šta država po tome preduzima - kaže Antić i dodaje:

- Predsednik Vučić će obići skoro sva mesta u Srbiji, u svakom od njih postoje i problemi, ali postoje i veoma jasni i krupni rezultati napretka, novih radnih mesta, bolje infrastrukture, poboljšane zdravstvene usluge, snabdevanja energentima… Zato nema bolje prilike da se o svemu tome pošteno razgovara nego u susretu sa predsednikom i članovima Vlade, direktno, bez šumova kojima su građani neretko izloženi što putem medija ili kritičara ove vlasti - kaže ministar u vladi Republike Srbije i visoki funkcioner SPS. 

VUČIĆ KAMPANJU "BUDUĆNOST SRBIJE" POČINJE U PČINJSKOM OKRUGU! Očekuje da tokom kampanje obiđe VIŠE OD 100 OPŠTINA!

Odluka predsednika Vučića da obiđe naše gradove i sela, da razgovara sa građanima i da poseti mesta koja su obezbedila zaposlenje i bolje uslove za život je odluka odgovornog državnika prema svojim sugrađanima i njihovoj budućnosti. Tako nešto nismo imali u bliskoj prošlosti, naprotiv, imali smo predsednike koji su uspeli da potroše dva mandata, a da ne obiđu svoju zemlju i razgovaraju sa građanima, osim kada su pred izbore dolazili po njihove glasove. Predsednik Vučić će zajedno sa članovima Vlade doći do građana i razgovaraće sa njima baš o budućnosti Srbije, jer tu budućnost moramo da gradimo zajedno i dogovorom, kako bismo našu zemlju napravili još boljom i uspešnijom. Potvrdićemo zajedno, na licu mesta, da je poslednjih godina učinjeno mnogo u svakom našem gradu, da su došle investicije, da se mladi ljudi zapošljavaju, da imamo bolji saobraćaj, efikasniju administraciju i zdravstvo, bolje uslove u školama i vrtićima, ali saslušaćemo i predloge građana kako da stvari budu još bolje. Za tako nešto nema boljeg i poštenijeg načina nego u direktnom razgovoru sa šefom države i predstavnicima Vlade, što će omogućiti kampanja "Budućnost Srbije" - završava Antić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ciga

pre 5 godina

Tebe ona ledenica izgleda dobro opalila u glavu.

Nina

pre 5 godina

Svaka Vuciceva ideja ne moze biti losa po Srbiju!

Lana

pre 5 godina

Svaka cast predsedniku na ovim koracima koje preduzima za buducnost zemlje i njenog naroda!

Nada

pre 5 godina

Kampanja buducnost Srbije je iskljucivo u interesu gradjana..

zoki

pre 5 godina

Narod se raduje susretu sa predsednikom, saslusace njihove probleme i ponuditi potencijalna resenja.

Marija

pre 5 godina

Gradjani Srbije treba da znaju sta se planira i sta je uradjeno a to ce najbolje cuti licno od predsednika.

Sonja

pre 5 godina

Buducnost nase zemlje treba graditi zajedno sa narodom i uz dogovor da bi bili jos bolji.

Marko Lučić

pre 5 godina

Ovo je odlična prilika da građani iznesu sve svoje probleme i da se vidi kako im se može pomoći.

Pavle

pre 5 godina

Svi građani treba da se uključe u kampanju i da izlože svoje probleme...

Ana

pre 5 godina

Tako je, ovo je sjajna prilika da gradjani budi informisani iz prve ruke, a isto tako i predsednik Vucic imace priliku da se na licu mesta uvrei u rad opstinskih odbora

Natasa

pre 5 godina

Gradjani treba da se odazovu pozivu predsednika kako bi zajedno pronasli resenje za sve probleme!

Boban

pre 5 godina

Zahvaljujući Vučiću Srbija se kreće ispravnim putem, a narodu je omogućen bolji život i bolja budućnost.

Nađa

pre 5 godina

Ova kampanja je odlična prilika za sve građane da se na licu mesta uvere šta je zaista sve urađeno u proteklih šest godina, jer brojke ne lažu - činjenica je da plate i penzije sada rastu, javni dug je smanjen, a o investicijama da ne govorimo.

Milica

pre 5 godina

Videcemo kako ce se ko pokazati u kampanji. Verujem da samo vladajuca partija ima da pokaze dobre rezultate rada.

Marko

pre 5 godina

Prilika da gradjani budu upoznati sa time šta će biti uradjeno u budućnosti ali isto tako i prilika za predsednika da iz prve ruke bude upoznat sa time šta gradjani žele!

Nikoletka

pre 5 godina

Deo koji je pocetak novog pocetka i u koji ce poverovati gradjani jer znaju i osecaju ko radi u sluzbi gradjana ne samo za sada nego i za sutra.

Iva

pre 5 godina

Svima će nam biti čast da čujemo da nas očekuje još bolji život.

nevena

pre 5 godina

Najbitnije je ne lagati gradjana, vec reci sta je najbolje za sve nas i kakva nas budu nost ocekuje. Svi za Budućnost Srbije

Mila1

pre 5 godina

Narod ovog puta ima sansu da vidi pravu istinu i da cuju sve a ne da slusaju lazi opozicije.

mila

pre 5 godina

Iz prve ruke gradjani mogu da cuju sve sto ih interesuje i da pitaju

Milan

pre 5 godina

I ovo je veoma lep čin predsednika inače dužnost mu je da bude bliže narodu.

Ceca

pre 5 godina

Srbija ima budućnost, lepa je ovo prilika čuti iz prve ruke.

mILJKO Stojanović

pre 5 godina

Prava stvar, ništa bolje od susreta oči u oči sa narodom!!!

elvira

pre 5 godina

Ova kampanje je zaista dobar potez jer narod će iz prve ruke biti obavešten o tekućim situacijama.

Gavrilo Princip I

pre 5 godina

Prilika za one koji Srbiju vole,da čuju o svojoj budućnosti iz prve ruke.

Nadica

pre 5 godina

Gradjani ce rado saslusati ono sto i sami vide i cuje i podrzati svog dosadasnjeg vodju.

mina

pre 5 godina

Jako je lepo da se gradjanima prikaze sve sta moze da ih ocekuje u buducnosti.

Sanja

pre 5 godina

Volimo da saslušamo Vučićeve planove i sve što je uradio za ovu zemlju. Sa njim kao predsednikom dobra budućnost nam je zagarantovana.

dejana

pre 5 godina

Najvažnije od svega je što se u svaki region Srbije podjednako ulaže, tako da mladi neće morati da traže posao po Beogradu, ili inostranstvu, imaće gde da rade u svojim mestima, jer svaka opština ima bar po jednu fabriku.

Marko

pre 5 godina

Predsednik Vucic je ozbiljan drzavnik koji se bori za bolji zivot gradjana i bolju buducnost.

Iva

pre 5 godina

Imacemo priliku da vidmo sta je urdajeno I sta se planira,tako I treba da sve bude transparentno.

milica milicic

pre 5 godina

Sa ovakvim ljudima na celu drzave nadamo se boljoj buducnosti.

Marija

pre 5 godina

PRVA RUKA JE MOJA PENZIJA CIJI STE DEO 4 GODINE KONFISKOVALI.Kada to vratite mozda me nesto bude i interesovalo da citam lepe price za laku noc.

Monika

pre 5 godina

Gradjane veoma raduje sto ce ih predsednik obici.

Ivan

pre 5 godina

Buducnost Srbije je u rukama jednog coveka...nadam se da ce tako ostati jos dugo.

Ivana

pre 5 godina

Odlicna ideja da se gradjanima prezentuje dosadasnji rad.

Marija

pre 5 godina

Kampanja Buducnost Srbije ce pokazati da su predsedniku svi gradjani podjedanko vazni. Za razliku od opozicije, on nikoga nece nazvati krezubim sendvicarem, jer zna manire i ima kulturu.

Mašnica

pre 5 godina

Građani su do sada imali priliku da vide da sve što je obećao predsednik je i ispunio.

Mata

pre 5 godina

Kampanja ce biti pun pogodak, jer ce se kroz nju videti sav rad i napredni rezultati vladajuce stranke i predsednika Aleksandra

Ana

pre 5 godina

Kampanja ce biti pun pogodak, jer ce se kroz nju videti sav rad i napredni rezultati vladajuce stranke i predsednika Aleksandra

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija