• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.02.2019

19:40 >> 20:12

ODGOVOR IGORA GINZBERGA SERGEJU TRIFUNOVIĆU: Ne pozivajte se na mene, nisam više član PSG! Izjednačavanje zločinaca i žrtava je neprihvatljivo!

Politika

ODGOVOR IGORA GINZBERGA SERGEJU TRIFUNOVIĆU: Ne pozivajte se na mene, nisam više član PSG! Izjednačavanje zločinaca i žrtava je neprihvatljivo!

Podeli vest

Igor Ginzberg, koga je predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović, u odgovoru Jevrejskoj opštini Beograd (JOB), pomenuo kao "istaknutog člana" svoje stranke, poručio je danas da već više od godinu dana nije njen aktivan član, i da će se prvom prilikom i formalno iščlaniti

- Kao član JOB, u potpunosti podržavam stavove JOB u vezi sa Vašom izjavom kojom se izjednačavaju svi građani Srbije, bez obzira ''čija im slika visi na zidu''. Izjednačavanje zločinaca i njihovih žrtava potpuno je neprihvatljivo - naveo je Ginzberg u otvorenom pismu Trifunoviću.

Lider PSG je u nedelju u Kragujevcu, prilikom posete lokalnom ogranku svoje stranke, izjavio da, iako je "prilično levičarski nastrojen", njegov pokret treba da uključi i levičare i desničare, dodavši da je "potpuno nebitna stvar" da li neko "u kući drži sliku Draže Mihajlovića, Dimitrija Ljotića ili Broza ili, ne znam, Koče Popovića".

JOB je, tim povodom, poručila Trifunoviću da je opasan presedan "normalizacija" nacista i njihovih saradnika, a još opasnija uravnilovka koju pokušava, to gnusno stavljanje u isti koš onih koji su se borili protiv fašizma i onih koji su pomagali okupatoru u pravljenju Srbije "Judenfraj" državom.

 

IZRAELSKI MEDIJI ŠOKIRANI SERGEJEVOM IZJAVOM: Da li je moguće da neko danas abolira ubice Jevreja?

 

I OVAJ LUDAK BI DA VODI SRBIJU! Sergej Trifunović tvrdi da su ljotićevci i pristalice EU isto!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Deda Nole

pre 5 godina

Molim vas definisite mi ovaj izraz lica,da li vam ovaj covek izgleda bolesno,ili ni sam vise ne zna sta prica i o kome prica!!!???

Bane

pre 5 godina

Ovaj covek ce da bude unisten od istih onih koji ga sad placaju kako bi se tragedija pripisala vlasti.

Samosvsna građanska

pre 5 godina

Sergej Trifunović je rekao da je "potpuno nebitna stvar" da li neko "u kući drži sliku Draže Mihajlovića, Dimitrija Ljotića ili Broza ili, ne znam, Koče Popovića". Ne bi me čudilo da u svom stanu ima uramljenu fotografiju Anta Pavelića i da tu fotografiju ljubi svaki put kada se probudi i kada ide na spavanje.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija