• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.02.2019

12:54

(VIDEO) UHVAĆENA U LAŽI! Voditeljka TV Prva Jovana Joksimović pokušala pred Vučićem da sakrije šta je pričala o Đilasu i Šolaku - A EVO I DOKAZA!

Politika

(VIDEO) UHVAĆENA U LAŽI! Voditeljka TV Prva Jovana Joksimović pokušala pred Vučićem da sakrije šta je pričala o Đilasu i Šolaku - A EVO I DOKAZA!

Podeli vest

Voditeljka TV Prva Jovana Joksimović pokušala je danas tokom ekskluzivnog intervjua sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem da negira da se listajući dnevne novine obradovala vesti koju je svojevremeno objavio Informer, da Dragan Šolak i Dragan Đilas kupuju TV Prva i O2...


Na šaljivu opasku predsednika Vučića da je Jovana javno izražavala želju da novi vlasnici TV Prva budu Šolak i Đilas, ona je to oštro negirala:

- Ja se sećam kad je Jovana svoje želje izražavala da vlasnici budu Šolak i Đilas... - rekao je Vučić.

- Šta pričate, kome sam ja izražavala svoje želje? Kako vi to mene etiketirate, kad sam ja to rekla - uzvratila je Jovana.

- Ovde ste to rekli u programu, kad ste čitali naslovnu stranu Informera: "Šolak i Đilas preuzimaju TV Prva", vi ste rekli: "evo i mi se nadamo"... - podsetio je predsednik Vučić.

- Ja rekla to, nikad u životu - kategorična je bila Jovana Joksimović.

A evo šta je tom prilikom Jovana Joksimović stvarno izgovorila:

- Informer na naslovnoj strani, otkrivamo tajkunsku zaveru, Šolak i Đilas kupuju TV Prva i O2. Dragan Šolak i Dragan Đilas tajno pregovaraju sa Teom Kirijakuom, vlasnikom dve televizije i nude mu silne milione. Šolak i Đilas, koji već kontrolišu ogroman deo medija, ovako bi postali monopolisti. To piše Informer, a nama ostaje da verujemo - rekla je Jovana Joksimović uz osmeh. Uostalom, uverite se sami:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ljube

pre 5 godina

Kako su te javne ličnosti naivne, nikako da nauče da danas za sve što javno kažu ili urade ostaje trag, bilo da je video ili audio zapis a nisu svi baš toliko glupi da se ne sećaju šta je bilo pre nekoliko meseci pa i pre više godina.

Mihajlo

pre 5 godina

Bas tako, Nikako javne licnosti da shvate da se sve izreceno pamti, Bice ukinute tv takse, Uhapsicemo Dinkica, Necu se kandidovati za Predsednika Srbije, Za par nedelja cemo pornaci ubicu pevacice. Pronaceno i kazniti ko je rusio u Savamaloj. ....... Ko je to rekao? Imate pravo jednom da pogadjate.

Goran

pre 5 godina

Jovana je uvek bila nastrojena prema opoziciji.

Vlado

pre 5 godina

Ja njoj stvarno verujem, jer jedna od izuzetno glupih voditeljki, pa naravno da ne može ni da se seti.

jana

pre 5 godina

Poznata je ona po tome, zna da bude i te kako ostra na jeziku

Vodolija

pre 5 godina

Uvek se oni uhvate u laži, i kada ih uhvatiš umesto da priznaju pravi se naivna kao francuska sobarica.

Crni

pre 5 godina

Oduvek ljigava i licemerna i treba da ide kod Šolaka i Šilasa, za bolje i nije !

Tatjana

pre 5 godina

Prišlo je vreme kad su tajkuni kontrolisali novinare i mazali oči narodu.

milan

pre 5 godina

Oduvek se znalo da vise voli Djilasa i njegove pajtase nego normalne ljude koji brinu za ovu zemlju i trude se da je urede i izvedu je na pravi put, a sve to zbog jednog letovanja koje je bilo u tajnosti sa Djilasom ni manje ni vise nego u Emiratima...

Milica

pre 5 godina

Jovana je klasicna zuta agitatorka.Folira kao neku finocu a sve je to kompleks zbog seljackog porekla i zelje da se bude gradjanka.

Svetlana

pre 5 godina

Samo neka se ona raduje i veruje Solaku i Djilasu, daleko ce da dogura

Žika

pre 5 godina

Pa lepo se čuje šta je Jovana izjavila i nikako nije izjavila to što ste vi naveli u tekstu.

Nenad

pre 5 godina

Ma klasicne lazovcine i demagozi u pokusaju. Sto npr ne napisu clanak o Vucicevim lazima kojih ima bezbroj i dokumentovana su.

Maja

pre 5 godina

Eee Jovanice ima neko ko pamti sve, nema lazi nema prevare

vlah alija

pre 5 godina

pa vi bre niste normalni pa na snimku uopste nije rekla ostaje nam da se nadamo vec je bila samo ironicna prema informeru i rekla ostaje da verujemo jer mnogi ne veruju nista informeru ,bas pateticno

Mikica

pre 5 godina

I posteni gradjani su za to sto je rekla Jovana.I.U cemu je vas problem?

Lord

pre 5 godina

Kakvi ste vi manipulatori to nema nigde , Jovana to nije rekla ali vama olosima je krivo sto je ironicno rekla da "veruju" u tu vest, s obzirom kakvo ste djubre lazljivo od novina !

Mule sumadinac

pre 5 godina

Ja mislim da je jovana veliki manipulator pocev od kad je poniizavala koleginicu mladju da je zbuni sto vise i do lazi koje izgovara bas je neumesno za jednu voditeljku a moze i videti po negativnim komentarima koje joj upucuju gradjani

Gagi Šumadinac

pre 5 godina

Zemljače, ova zubata voditeljka, koja ima zube ko domine, koja kada bi jela krišku 'leba, namazanog pekmezom i nasmejala se, uši bi namazala i koja se trudi da pokaze da ima 32 zdrava zuba i koja je "maznula" Željka, dasu, šta mu bi, cava, razveden valjda, pa ga tu navatala, misli da je neko i nesto. Obicna bezobraznica, koja je na foru, kao nesto postigla. Misli da je neka riba i novinar, a obican spiker. Alo.

Milena

pre 5 godina

Kakav glupi komentar. Divna i hrabra žena, izuzetno pametna i lepa. I, narvno, ima lepši osmeh od Džulije Roberts

Shirkan

pre 5 godina

Ne kaze se laze, nego, ne govori istinu, gospodo, novinari.

Pop

pre 5 godina

Vucic, rekla si "i, mi se nadamo"!!! Jovana " a, nama ostajemo da verujemo... Narode, pogkedajte sad, ovo spinovanje lazova, diktatora i kriminalca Vucica kako potura Jeleni reci!?!? Da li to jedan normalan covek moze da.uradi? Stop nasilju nad zenama Vucicu i Vucicevicu!! Dace Bog da padne.ova vlast pa da vidimo gde je Vucicevicu mesto!!?? Ali prvo ce morati da dokaze poreklo svoje imovine!! Fuj informer najbolesniji list na svetu.

Malaredondo

pre 5 godina

Pa seljoberi sa informera zena lepo rekla ostaje da verujemo jer je prethodno rekla da je vasa podguzna muva to napisala. Pa ko tome da veruje, to ,ne on ili ona,tooo

Mira

pre 5 godina

Ova Jovana se ponasa kao da je ona predsednik drzave a ne Vucic.I jos ga laže u oči kalo je nije sramota sa takvim ponašanjem.

Deki

pre 5 godina

Hm, nije rekla da se nadamo, nego da verujemo novinarima, a osmeh je bio ironican, jer je znala da je laz, kao i sve sto napisete. A vi ostali, prvo pogledajte snimak, a ne da reagujete na naslov. I ja sam poverovao, pa pogledao snimak i odmah se razuverio. Ovde jedino naovine i predsednik su ti koji su izvrnuli reci.

miki

pre 5 godina

Kako je samo drska i bezobrazna. Odvratna nije mi jasno sta je Zeljko na njoj video, on deluje pitomo dok ona kao neurotican tip. Uzas.

Dragan R

pre 5 godina

Kad neko kaže "evo i mi se nadamo" i kad kaže "a nama ostaje da verujemo" su dve potpuno različite stvari.

mima

pre 5 godina

Pa koliko vidim ona je samo čitala naslov novinskog teksta..

Dec

pre 5 godina

Sad lepo da vas tuži za ove laži i traži maksimalnu odštetu.

Nisam gluv

pre 5 godina

Alo kreteni, ova Jovana mi inace zesce ide na zivce ali sada je branim. Da niste toliki retardi, culi biste da je Jovana rekla "a nama ostaje da verujemo" u smislu cele te price oko Djilasa i Solaka i toga da su tajkuni i da hoce da kupe tv. Nije ni u jednom trenutko rekla da se nada da ce oni kupiti u smislu da joj odgovara i da bi volela.

Coa

pre 5 godina

Napuderisana glupava pudlica navikla da joj se udovoljava, а laze za sve pare

Petrp

pre 5 godina

I nama ostaje da verujemo Informeru. To je rekla a ne da se nada. Jebao vas Vučić. To znači da lažete sve što napišete baš kao i ovo.

Borisav

pre 5 godina

Vuçko, nisi dobar pas vucko. Manje lizi bulju gazdi

Marko

pre 5 godina

Meni nikada nije bilo jasno preko koje veze je ta zena dobila taj posao. Ne vezano za ovu njenu izjavu, ona je retko arogantno i slabo obrazovano stvorenje koje pokusava na sve nacine da izgleda kao ozbiljan novinar. Jeza je nju gledati kako razgovara sa ljudima. Egoizam u najcistijem obliku.

branko1

pre 5 godina

Nema ništa gore nego kad se tikva pokondiri

milan

pre 5 godina

Joko pa bar budi istrajna u svom političkom opredeljenju, nije dobro na dve stolice!

steva

pre 5 godina

nama ostaje da verujemo. to je rekla a ne i mi se nadamo

Cole

pre 5 godina

Pa žena i nije rekla ništa slično. Vi što komentarišete,bar pročitajte to što komentarišete pa onda recite neštoi! A i vi,piskarala obična,niste u stanju da pronađete vest pa su vam OVO udarni naslovi...

ivan

pre 5 godina

Ne bih da branim Jovanu, ali koliko vidim, ona je čitala naslovnu stranu informera i rekla je "nama ostaje da im verujemo" a ne da se "nadamo"! Po meni, razlika je drastična. Uz smešak, da verujemo-informeru...

slooba

pre 5 godina

Izmedj "i mi se nadamo" i "ostaje da verujemo" postoji ogromna razlika.Klasicna manipulacija.

miroljub

pre 5 godina

Prepotentna novinarka, proslavila se preko Željka a sada njemu krnji ugled.

dragutin

pre 5 godina

Ovo sto je rekla Jovana ovde, "da ostaje da verujemo", tice se toga sto to pise informer, pa je ironicno rekla, ne da ona to prizeljkuje. No, spin majstori ce to prebaciti da je imala zelju da se to desi. realnbost je drugacija. Realnost je da necete objaviti ojav komentar takodje.

Vesna Bgd

pre 5 godina

Naprotiv, Vučić je uhvaćen u laži jer se Jovana nije radovala pomenutom dvojcu koji "kao" pregovara o Prvoj. Na snimku se vidi da se Jovana ne raduje, već se ironično smeška uz reči "to kaže Informer a nama ostaje da verujemo!" jer je svima poznato koliko Informer laže, pa evo i sad o ovoj temi.

ravnazemlja

pre 5 godina

Hahqhahaha , Dzilas kontrolise sve medije u srbiji , a Aca se ne skida sa tv-a ?E bas je plemenita ovao opozicija , kakva demokraticnost oni se ne pojavljuju u medijima da bi pozicija bila non stop na tv. Sto se tice Jovane , zena je rekla da ' ostaje nam samo da verujemo ' posto se u novimama sve laze i plasira narodu ...Na to je mislila ostaje nam da verujemo , zena radi svoj posao profesionalno i nije joj uopste bitno da li ce vlasnik biti ni Vucic ni Dzilas a bogami ni mika ni zika :-) Srdjan je takodje ok .

hiperbola

pre 5 godina

jedini ko je tu uhvaćen u laži je vučić. jovana je rekla da možemo da se nadamo da je to istina jer svi znamo da ovde na informeru retko koja laž na kraju bude istinita.

Nudisticka plaza

pre 5 godina

Jovana kada je vodila trejler na BK televiziji rekla je da ide na Nudisticku plazu.

Aleksandar

pre 5 godina

U video snimku stvarno nigde ne kaže: evo i mi se nadamo. Tako da ne vidim da ke nešto slagala.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija