• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.02.2019

18:06

HARADINAJ PLJUNUO TRAMPU U LICE! Napustio sastanak sa Amerikancima i Tačijem - TAKSE OSTAJU! POMAHNITALI ŠIPTAR BEZ KONTROLE!

Politika

HARADINAJ PLJUNUO TRAMPU U LICE! Napustio sastanak sa Amerikancima i Tačijem - TAKSE OSTAJU! POMAHNITALI ŠIPTAR BEZ KONTROLE!

Podeli vest

Sat i po od početka sastanka sa delegacijom američkog Nacionalnog saveta za bezbednost, premijer privremenih prištinskih institucija, Ramuš Haradinaj, je izašao iz kabineta kosovskog predsednika Hašima Tačija, a da pritom nije želeo da komentariše o čemu se razgovaralo sa predstavnicima Trampove administracije

U prolazu, Haradinaj je, kako je prenela prištinska GazetaExpres samo kratko rekao: "Želim vam dobrodošlicu sutra".

 

 


Sastanak je završen nekoliko minuta nakon izlaska Haradinaja, a Expres saznaje da Haradinaj nije pristao na ukidanje nametnutih taksi.

Inače, predsednik parlamenta Kadri Veselji nije prisustvovao sastanku, napominje Expres.

 

 

OVO JE ALBANSKI PAKLENI PLAN! UPADAJU U SRPSKE ŠUME I KUĆE! Pošalju dvadesetak ljudi u izvidnicu, a kada vide da nema ŽANDARMERIJE KREĆU U AKCIJU!



Do sastanka sa delegacijom američkog Nacionalnog saveta za bezbednost, koju predvodi šef za evropska pitanja, Džim Erat, došlo je nakon niza pritisaka SAD na Prištinu da ukine sto odsto uvećane takse na robu iz Srbije i BiH.

 

SRBIJA IMA SVOG PRIKRIVENOG IGRAČA U EU! Učinjena vam je istorijska nepravda, ispravićemo to, ali... SLEDI VAM BORBA!



Tači i Haradinaj o tom pitanju imaju različite stavove. Dok Tači smatra da tu meru treba suspendovati, jer to od Prištine traže SAD da bi se otvorila mogućnost za nastavak dijaloga Beograda i Prištine, Haradinaj je stava da tako uvećane takse treba da ostanu na snazi sve dok Beograd ne prizna jednostrano proglašenu kosovsku nezavisnost.

OKO MENE SU ODJEKIVALI RAFALI! Dramatična ispovest Milomira Stevanovića na koga su Šiptari pucali kod Kuršumlije!



Expres piše da su Tači i Haradinaj jedini politički i institucionalni lideri Prištine koji su se sastali sa administacijom SAD po pitanju taksi.

Pozivajući se na svoje izvore, portal navodi da nema nijednog ubedljivog razloga koji bi mogao da opravda činjenicu da Veselji ne prisustvuje ovom sastanku.

SAD ŠALJU DVA ČOVEKA U PRIŠTINU KAO POSLEDNJE UPOZORENJE ŠIPTARU HARADINAJU! Ako ne ispoštuje njihove zahteve, slede nove sankcije!



Navodno dnevni plan rada Veseljija nije predvideo taj susret.

Inače, delegacija SAD je u Prištinu doputovala iz Beograda nakon dvodnevne posete tokom koje su se sastali sa prvim potpredsednikom vlade i ministrom spoljnih poslova Ivicom Dačićem.

Oni su u Beogradu potvrdili da se SAD insistiraju na nastavku dijaloga, postizanju sporazuma i podršku suspenziji nametnutih taksi.

 

AKO PRIŠTINA NE UKINE TAKSE, SRBIJA RAZMATRA JEDINI MOGUĆI ODGOVOR! Vučić sutra sa predstavnicima Srba - Beograd dobio niz poruka iz sveta!

 

KURTI HITNO PRIMLJEN U BOLNICU! Lider šiptarskog Samoopredeljenja OZBILJNO UGROŽEN! Porodica i prijatelji se skupili uz njega!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milan

pre 5 godina

Zvanična verzija, ne zvanične podrške od Amera... Baš su se potresli...

Boško J

pre 5 godina

Bora:Da je bilo prava i pravde on je odavno trebao biti u Hagu.

Svetlana

pre 5 godina

Previse se dozvoljava Albanskim Zlocincima.Mislim da je ovakvo ponasanje,prevazislo svaku meru normale.Jasno je da Amerika podrzava Albanske Zlocince,ali nema smisla da Srbi ispastaju,zbog bahatosti Americkih ljubimaca.Srbija ce zastititi svoj narod na KIM.

Svetlana

pre 5 godina

Previse se dozvoljava Albanskim Zlocincima.Mislim da je ovakvo ponasanje,prevazislo svaku meru normale.Jasno je da Amerika podrzava Albanske Zlocince,ali nema smisla da Srbi ispastaju,zbog bahatosti Americkih ljubimaca.Srbija ce zastititi svoj narod na KIM.

Tifani Rok

pre 5 godina

Kad mu SAD budu udarile sankcije na sve strane, neće više izigravati velikog vladara!

DEDA RAKA

pre 5 godina

Sledeći potez Arnauta - napad na KFOR i UNMIK a možda i Bondstil ! Kad se neko umisli .... lele !

ddd

pre 5 godina

Pa i ovima iz SAD-a treba da bude jasno sa kim imaju posla.Valjda su videli taj bes,bezobrazluk,naduvenost.Samo da ih SAD pritisne bice lakse

Zoja

pre 5 godina

Nije svestan da to moze da ucini samo jednom nakon toga ga nema.

Naivan

pre 5 godina

Ala si ti naivan ... :-( Sve je to predstava za medije i TV kamere a šta su mu rekli i o čemu su govorili iza zatvorenih vrata možda će se jednog dana ipak saznati. Da li zaista misliš da jedan Haradinaj i Tači mogu tako u nedogled da ignorišu "zahteve" Vašingtona bez posledica? Pa mnogo je političara likvidirano za mnogo manje greške, mnoge ZEMLJE su drastično kažnjene za manju neposlušnost. Sve je to deo plana i dogovora, neće njima faliti dlaka sa glave dok Amerika ne ostvari svoj cilj a to je "nezavisno Kosovo, kao Američka najveća vojna baza van Amerike. Kad to bude postignuto Tačija, Haradinaja, Veseljija i ostalu OVK bagru poješće mrak.

Nadica

pre 5 godina

Ovim ponasanjem je pokazao veliko nepostovanje.

Miki

pre 5 godina

Vreme je da Haradnaj nauči lekciju! Zaslužio je.

Nikola

pre 5 godina

Američka ekskurzija na Kosovo po običaju ne donosi ništa novo, nisu oni te osobe od ključnog značaja.

Djoka Vatreni

pre 5 godina

Treba siptare izlemati sa pendrekama kao 1981

Alhemičar

pre 5 godina

Ovo mu je već treći puit da pljuje Trampu u lice, sada je na redu SAD , da mu pokaže ćošak.

Verica

pre 5 godina

Tramp je naisao na ,,pravog" protivnika a to je ,,veliki" Haradinaj.

Vladimir

pre 5 godina

Vi ste najbolja novina u Srbiji.Naslovni tekstovi su vam super.Bas ce vas tekst da odusivi i Trampa a i da ga uznemuri ,jer cim otvori oci Tramp zamislite, prvo sto pogleda je Informer,i onda pocinje da kreira svetsku politiku prema vasim izvorima,Svaka vam cast a i ovog Haradinaja ste preplasili,,kukavac nesme ni da pomisli da pogleda vas cuveni Informer.

Nevena

pre 5 godina

Ovaj Haradinaj ponaša se kao da je pobegao sa psihijatrije.

Duska

pre 5 godina

Mislim da je ovaj potez Ramusa Haradinaja konacno doprineo da SAD daleko zesce reaguju. Bas me zivo interesuju dalji koraci Amerike dali ce ih kazniti.

deda Miloje

pre 5 godina

Neka vide kauboji kakvu su drzavu monstruma napravili.

markopetrovic

pre 5 godina

On nema srama ni stida misli da je neko i nesto ne shvata da ne moze tako doveka vreme je da mu se stane na put

Dara

pre 5 godina

Ovaj Haradinaj izgleda nije svestan situacije kome se zamera

Tanja

pre 5 godina

Haradinaj se sramno ponaša, nikako ne želi da sarađuje. Minira sve.

As

pre 5 godina

E kad bi i nas predsednik mogao tako ......radi sta hoce

Pavle

pre 5 godina

Mislim da je stvarno krajnje vreme da se stane na put ovakvom ponašanju Haradinaja i njegovih sledbenika...

Lazar Dedic

pre 5 godina

Ocigledno zvanicno se prave blesavi, a ispod žita ko zna. Opet , treba imati u vidu i da su Albanci uvek bili bliski sa Klintonovima i njihovom ekipom, protivnicima Trampa. Moguće da im je neko rekao da Tramp neće još dugo i da se zato sada junače jer misle da će njihovi zaštitnici prevladati na kraju. Možda im je čak i rečeno da prave probleme kako bi Trampovu spoljnu politiku doveli u pitanje i prikazali kao neuspešnu.

mita

pre 5 godina

SAD bi sada trebalo oštro da reaguje na ovu bahatost Albanaca!

Raja

pre 5 godina

Amerikanci ne žele da nam se pokažu u neprijateljskom svetlu, jer bi time još više produbili mržnju Srba ka USA i NATO. Istina je da podržavaju šiptare. Država treba da pokrene pitanje istočne strane auto puta koji prolazi kroz vranjsku kotlinu do makedonske granice, takj deo treba da se proglasi teritorijom od nacionalnog značaja. U tom delu država treba odmah da zabrani svaku izgradnju. Takođe parlamentu treba da se predloži redefinisanje granica opština na jugu Srbije. Dosta je država bila u defanzivi.

Simeun

pre 5 godina

Hardinaj svaki bosanac I hercegovac je uz tebe svaka ti cast ti ispravljas Ono sto je balija srbinu poklonio u dejtonu I pored toga sto Nad balijom se zver izivi etnicki ga ocisti Genocid Nad balijom nacini balija mu opet srpsku zemlju pokloni TI brate branis I nas ponos I drzavu BiH jer ako krvnici krenu da cepaju Kosovo eto ih onda da cepaju I BiH Sa Ustasama

nikola

pre 5 godina

Natezu se sa zlikovcima.Hag place za Haradinajem i drustvom.Sateraj ga u misiju rupu.

Miloš

pre 5 godina

Nek vide sada svi i Amerikanci i i ovi iz EU sa kakvim se mi budalama suočavamo

Luka

pre 5 godina

Koliko je Amerika u stvari mala kad Trampa zezaju hahah

englezii

pre 5 godina

Pa koga ti pogani Ameri mogu jos da zaplase ! Mi smo ih rasturili na KiM 99te ! Samo su blenili kada su videli koliko vojske izlazi sa KiM ! Sada ih ne .ebe taj sitni dzeparos i sta ! Nadam se da ce se uskoro sve razresiti onako kako to nama najbolje odgovara ! Mene vise tj, najvise nerviraju ovi debili koji sebe zovu SzS i nasom neizabranom elitom ! Tu gamad treba pozatvarati ili pustiti da patriote rese na svoj nacin alias Crnom rukom ili trojkama !

RINGISPIL

pre 5 godina

Ameri samo traze vecu dividendu od heroina i kokaina u sustini ni jedni ni drugi nisu zainteresovani za skidanje taksi.

Ana

pre 5 godina

Ovo je samo pocetak kraja Pristinskim zvanicnicima ! SAD uvideli su da su jedini krivci za prekid dijaloga Albanci !

milica

pre 5 godina

Razjarenog Haradinaja treba zaustaviti u njegovim prljavim namerama. Ocekujemo da neko reaguje.

Alex

pre 5 godina

Videcemo koje će posledice Hardinaj pretrpeti zbog ovakvog bahatog ponasanja

Nikola

pre 5 godina

Ako sada po ovom postupku Ameri ne odreaguju adekvatno, i brzo - znaci da je sve bila predstava za Svetsku javnost...

milos

pre 5 godina

E sada bi trebalo da uslede kazne od strane SAD.

Natasa

pre 5 godina

Nadam se da će Amerika uspeti da zaustavi ovog pomahnitalog Šiptara!

Milenko

pre 5 godina

Pukla tikva.. Ja mislim da je ovim činom završio političku karijeru..

kristinad

pre 5 godina

Haradinaj je još jednom pokazao svoju bahatost i aroganciju.

Rajko

pre 5 godina

Pa ovo je dobra vest za nas,kada se dva naša neprijatelja svađaju.Da oće i da se pobiju i da pokvare prijateljstvo za sva vremena.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija