• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.03.2019

13:11

ZUKORLIĆ ZA TV PINK: AMERIKANCI PRAVE NOVU BAZU SEVERNIJE OD BONDSTILA?!

Politika

ZUKORLIĆ ZA TV PINK: AMERIKANCI PRAVE NOVU BAZU SEVERNIJE OD BONDSTILA?!

Podeli vest

Predsednik Stranke pravde i pomirenja Muamer Zukorlić komentarisao je danas najavljenu mogućnost da SAD pouku svoje snage sa KiM, rekavši da on ima drugačije informacije o tome

- Moja informacija je da se povlače iz Bondstila, ali da će praviti novu bazu severnije. Ne znam koliko je pouzdana ta informacija, ali da bi se to pre moglo desiti nego da se potpuno povuku sa Kosova - rekao je on gostujući na tv Pink.

Mediji u Prištini preneli su juče da je rezime dvodnevnih razgovara američkih zvaničnika sa predstavnicima privremenih prištinskih institucija da će ako Priština hitno ne ukine takse, Vašington povući svoje vojne snage sa Kosova.


- Ukoliko takse ne budu ukinute, usledice ozbiljne posledice. Osim zabrane izdavanja viza i ukidanja pomoći sektoru bezbednosti, neodustajanje od taksi i blokada dijaloga mogli bi navesti SAD da se povuku iz baze Bondstil - rekao je za prištinski dnevnik GazetaBlic neimenovani diplomata.

AMERIKANCI POVLAČE VOJSKU S KOSOVA?! Tampovi izaslanici ucenili Tačija i Haradinaja: POVUCITE TAKSE, ILI VAS OSTAVLJAMO SRBIJI NA PUŠKOMET!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
srbin iz srbije

pre 5 godina

Mozda bi Zukorlic voleo da to bude u sandzaku ?

SS

pre 5 godina

Gde god da bude,pitanje je da li će da valja,kad već nećemo ruse.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Igra je gotova, Zapad potučen! Rusija lansira MiG-41! Niko na svetu nema ovakvu zver, mogućnosti su "vanzemaljske"!
NEMA KONKURENCIJU

(VIDEO) Igra je gotova, Zapad potučen! Rusija lansira MiG-41! Niko na svetu nema ovakvu zver, mogućnosti su "vanzemaljske"!

MiG-41 će postati prvi avion 6. generacije na svetu, navode ruski mediji. Stručni portali i analitičari čak najavljuju da Rusi razvijaju „elektromagnetno pulsno oružje“ menjajući taktiku ratnih operacija.Prema članku iz ruskih medija, „mnoge zemlje su najavile dizajn aviona šeste generacije, poput SAD, Južne Koreje, pa čak i Turske, ali Rusija sa ovakvim najavama prevazilazi sva očekivanja”.

04.05.2024

09:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija