• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.03.2019

10:51

(VIDEO) ČEDA JOVANOVIĆ RAZMONTIRAO VUKA JEREMIĆA U TV DUELU! Molio si Vučića da budeš kandidat za predsednika umesto Tome, a kad nisi prošao u UN počeo si da ga NAZIVAŠ DIKTATOROM!

Politika

(VIDEO) ČEDA JOVANOVIĆ RAZMONTIRAO VUKA JEREMIĆA U TV DUELU! Molio si Vučića da budeš kandidat za predsednika umesto Tome, a kad nisi prošao u UN počeo si da ga NAZIVAŠ DIKTATOROM!

Podeli vest

Teške reči pale su u TV duelu lidera LDP-a Čedomira Jovanovića i Narodne stranke Vuka Jeremića. Ko je prava a ko lažna opozicija, ko se pojavljuje na televizijama sa nacionalnom frekvencijom, a ko ne, kao i odnos prema Kosovu, te ko je izdajnik a ko patriota samo su neka od tema oko kojih su pljuštale međusobne uvrede

- Ja da uređujem RTS, ja bih vas svaki dan dovodio tamo. Još 220 godina da ne idete na RTS ne bih mogao da vas stignem, jer ja tamo svaki dan dolazim - porućio je Jovanović jednom od lidera SzS. 

- Uostalom, glavni urednik RTS je vaš dugogodišnji kolega i prijatelj sa kojim ste stalno sarađivali dok ste bili ministar i dok ste sa DS bili na vlasti. Najmanji problem je to što ste odlučili da me etiketirate kao lažnu opoziciju, to govori o stepenu bezobrazluka i laži koji prati i vas i Dragana Đilasa i vašu Demokratsku stranku koja je blizu onome što treba da bude otprilike koliko sam ja blizu onom vašem Brus Liju iz Hong Kongu koji vas je častio sa par miliona dolara pa završio u Njujorku u zatvoru - uzvratio je Jovanović.

Lider LDP optužio je Jeremića i za licemerje prema rešenju za Kosovo.

- Jeremić i njemu slični su 20 godina kanalizaciju istovarali na mene, napravili su od mene đavola i sada priča ovde o gradskim izborima, o mojoj ženi i meni, čovek koji na te izbore nije smeo da izađe, nego se sakrio iza suknje Dragana Đilasa, a o njemu ste govorili isto što i danas o Vučiću. Da li ja 20 godina govorim istinu o Kosovu, zbog koje me linčujete vi i slični vama? Da li ste vi normalni? Vi koji ste 2013. godine tražili njegovu podršku za Njujork. Onda ste 2016. ponudili da budete njegov kandidat umesto Tome. Jeste tražili. Čak i kod Ane Brnabić, da kod njega lobiraju da budete njegov kandidat umesto Tome? A onda, kad niste prošli za generalnog sekretara UN, onda ste otkrili da je Vučić diktator. Kada se pojavio Vučić, a od kada ja govorim o Kosovu? Glumite patriotu kao da ste na Košarama bili. Vas ne zanima uopšte Kosovo. Glumatate ovde u studiju da ti je stalo do Kosova, a onda odete u ambasadu i diplomatama kažete da je to pozorište za narod. Da ne ponavljam ovde šta ste sve o Đilasu rekli. Pa krpe je palio da bi vas izvukao iz Skupštine - rekao je Jovanović.

 

 

Odgovarajući na pitanje zašto ne podržava bojkot parlamenta, Jovanović je rekao da je to prvo zato što "parlament bojkotuju oni koji u parlamentu uopšte nisu".

- A to su Jeremić i Đilas. Kako on može da bojkotuje parlament kad u parlamentnu uopšte nije? Bojkotuju poslanici koje je kupio kao što je kupio i stranku. Izašao je na pijacu i kupio stranku. Ja neću da vodim politiku na ulici. Ne učestvujem na protestima jer se ne slažem sa onim što tamo vidim, ali ću uvek braniti njihovo pravo da protestuju - kazao je Jovanović.

Upitan da prokomentariše činjenice zašto na nacionalnim medijima nema izveštaja sa građanskih protesta, niti opozicije, Jovanović je rekao:

- Gadi mi se to. Gadi mi se jer su isti. Ovde se priča kako je 2013. bila neuporedivo dobra, kako je tada bila sloboda... tada je pola DS pohapšeno, a ja protestovao dok ste vi glasali za Vučićev budžet. Sad ja lažem kad kažem da ste glasali za to da biste bili u UN.

Rasprava je nastavljena pa je Jovanović na Jeremićevu opasku da je "besramno bezobrazan" žustro nastavio:

- Ti si bezorazan što ne misliš na moju decu, što ih čuvaju po dva telohranitelja, što ovde istresaš kofu g***a na mene, dinara iz fonda za razvoj nisam uzeo. Nije te sramota meni da pričaš, reci šta si ti uradio, odakle ti sedam miliona - na šta mu je Jeremić odgovorio "vama je potrebno lečenje, poslednji put kada smo pričali imali ste tragovi normalnosti".

- Jeste, ti ćeš da mi daješ dijagnoze. Pogledaj sebe šta pričaš, 2013. je bila godina slobode. A sada je doteralo cara do duvara. Zbog čega? Zato što se nisi dogovorio. Za tebe su ovi protesti biznis projekat kao i Đilasu - rekao je Jovanović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
aurelian33

pre 5 godina

Sta forsirate tog veleizdajnika Cedu Jovanovica. Pa taj je 100 puta gori od Jeremica po svim pitanja nacionalnih interesa Srbije. Znate da udarate po mnogima iz opozicije sto je i u sustini ok, ali Jovanovica cuvate ko mimozu. Stvarno mi nije jasno

Lazni Bot

pre 5 godina

Pa drzavna opozicija Ceda Canak Seselj je zamena za obicnu opoziciju samo se ne zna ko je gori,mislim zna se ovi na vlasti su gori od obe opozicije.

zdjurdjevic

pre 5 godina

Citirate čoveka koji je tesno sarađivao sa Dušanom Spasojevićem i zemunskim klanom ubicama Đinđića. PS: Zašto ne citirate, po meni jedini istinit odgovor koji Jovanović dao a odnosi se na to koji su izvori njegovih prihoda.

VLAJS

pre 5 godina

ZAR NISTE PISALI DA CEDA SMRCE.STA JE SAD?VALJA CEDA?

zoran68

pre 5 godina

Čedo je preoteo novac od spasojevića i uporno dokazivanje njegovo sa drogom i kriminalom policija krije.njemu je mesto u zabeli nije u studiju i sa pratnjom.vuk Jeremić je mozak za tog čedu.

mrgud1

pre 5 godina

Rugao se lonac loncu a oba su crna(u ovom slučaju:šuplja).

Pera kojot genije

pre 5 godina

Oboica su za kanalizaciju srpske politike. Kombi ne vazne stranke.

dragan

pre 5 godina

Sve u redu za Cedu, ali sta nije tacno sto je ovde rekao. To mi objasnite ,a ne ko je bio i sta je Ceda.

Mikica

pre 5 godina

Ha,ha ,ha ,jadnici ste .Da nismo gledali bilo bi u redu.Ovako vi ste raspale Barbare.

joksim

pre 5 godina

A Čeda kao ne čuje pitanje Jerimićam odakle njemu kapital!? Dobro ga je razmontirao??? Ko je ovde blesav!?

Vns

pre 5 godina

Nekada ste govorili da je Čeda narkoman,a sada kada se uvlači, on je heroj,rasturač.....kakvi ste majko mila...

Mile

pre 5 godina

Ја као савестан граћанин Србије, када би "морао да бирам измећу Чеде и Јеремића радије би смрт изабрао, толико су зла нанели овом нашем напаћеном народу.

kiza

pre 5 godina

Iskreno bas me briga sta govori lepi cedo i vuk. Mene vise zanima afera koferce, elem cedo i ivica dacic. Nema pravosudnih organa, nema nezavisnih novinara ima samo sr........

Steva

pre 5 godina

Niste napisali da je nazvao Jeremića Kurirom i Informerom

Najbolje od Srbije

pre 5 godina

Informer u Srbiji,znacenje reci,Laz,sramota za srpsko novinarstvo,

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17