• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir.rs

10.03.2019

14:06

POSLANIK DVERI OTVORENO O SVEMU: Interesni lobi uklanjao svakog ko se protivi pa i Srđana Noga! Dveri nisu Boškova privatna stranka

Politika

POSLANIK DVERI OTVORENO O SVEMU: Interesni lobi uklanjao svakog ko se protivi pa i Srđana Noga! Dveri nisu Boškova privatna stranka

Podeli vest

Srpski pokret Dveri nije privatna stranka Boška Obradovića i klike poslušnika i interesdžija, koji su izdali stranački program i ideje i vrednosti, tvrdi narodni poslanik i član predsedništva Dveri Zoran Radojičić. U pismu članovima Dveri, Radojičić ističe da se interesni lobi dugo širio u pokretu, osvajao sve više uticaja i uklanjao svakoga ko bi mu se suprotstavio, što je dovelo Dveri na ivicu nestanka


- Događaj koji je alarmirao na opasnost koja preti našem Pokretu je slučaj protivpravnog isključenja Srđana Noga iz Dveri. Svedok sam da se falsifikovao disciplinski postupak i da je unapred doneta odluka o njegovom političkom uklanjanju – navodi Radojičić u pismu, naglašavajući da ne podržava Noga personalno, „već zato što je u pravu, zato što brani ideje i politiku Dveri, a zbog čega je isključen iz Dveri“.

Radojičić je članove Dveri obavestio o genezi problema koji je metastazirao u poslednjih godinu dana.

- Srđan Nogo je u vrhu Dveri bio predvodnik suprotstavljanju kriminalu i promeni naše autentične politike. Lično sam bio svedok da je Nogo ukazivao na nepravilnosti i da je zahtevao odgovornost i otklanjanje brojnih loših stvari.

- On je ta pitanja hteo da pokrene i prezentuje na predstojećim izborima u Dverima i da Sabor reši sve sporne stvari. To mu nije dozvoljeno montiranim disciplinskim postupkom. Nogo je podneo disciplinske prijave protiv odgovornih za urušavanje i kriminalizaciju Dveri. Ako su mislili da su njegovim isključivanjem rešili problem, varaju se. I ja ću podneti disciplinske prijave i nadležnom organu, ali i celom našem članstvu, jer istina mora izaći na videlo – tvrdi narodni poslanik Zoran Radojičić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marija

pre 5 godina

Dveri izgleda da jesu privatno vlasnistvo Obradovica jer on se ponasa kako hoce jer je odavno otiso van statu stranke i udruzio se sa separatistima i LBD populacijom.

Sara

pre 5 godina

Boškića njegove Zveri interesuje samo novac i licni interes, ne zanima njih narod.

Bosanac

pre 5 godina

Bosko je naglo pao na niske grane svojom neodgovornom politikom koju dovodi do propadanje stranke.

Kosmajac

pre 5 godina

Tako je kada se uhvatio u kostac sa kriminalcima. A to sto trenutno radi u stranci dovesce ga do ivice propasti.

Olja

pre 5 godina

Opozicija je toliko bezobzirna na sve oko sebe i zaista smatra da mofu da rade sta im je volja.

Draško

pre 5 godina

Boško eliminiše iz Dveri sve koji imaju svoje mišljenje.

Miki

pre 5 godina

Boško je navikao da sve radi na silu pa tako i u svojoj stranci

Milica Milicic

pre 5 godina

Bosko se bas zaigrao, gazi pripadnike svoje stranke zarad sopstvenog cilja.

Anastasia

pre 5 godina

Opozicija me podseca na pravi rijaliti.Prosto u opoziciji,se ne zna ni ko pije,a ni ko placa.Sta reci?

Slavica

pre 5 godina

Boskic gazi I po svojim ljudima samo da dodje do cilja.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija