• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.03.2019

11:44

MORAM DA SE SLOŽIM SA ČEDOM! Bojana Maljević podržala stav lidera LDP da je protest opozicije zloupotrebljen za nacionalističko ludilo!

Politika

MORAM DA SE SLOŽIM SA ČEDOM! Bojana Maljević podržala stav lidera LDP da je protest opozicije zloupotrebljen za nacionalističko ludilo!

Podeli vest

Glumica Bojana Maljević, žestoki kritičar vlasti na tviteru, podržala je juče stav lidera LDP Čedomira Jovanovića da je jučerašnji protest opozicije zlopupotrebljen za nacionalističko ludilo

- Nažalost, moram da se složim sa Čedom. A ja se ni u čemu gotovo nikada nisam slagala sa njim. Sa jednim delom LDP politike jesam (to je ovaj deo o kom piše u konkretnom pismu) ali sa njim ne. I on to zna. Hvala Brajoviću, ne bih ovo videla da mi nisi poslao - napisala je Bojana Maljević.

Foto: printscreen Twitter

Podsetimo, Čedomir Jovanović ocenio je da je jučerašnji protest u Beogradu "zloupotrebljen za nacionalističko ludilo", a govor generala u penziji Sreta Malinovića, posvećen početku NATO bombardovanja Jugoslavije 1999, označio je kao skandalozan.

ČEDA: Protest zloupotrebljen za nacionalističko ludilo

- Večerašnji protest u Beogradu prevazilazi nacionalističko ludilo koje smo gledali na mostovima 1999. godine - ocenio je sinoć Jovanović i dodao da predstavnici opozicije, ukoliko danas nisu imali snage da na protestima okupljenima kažu istinu o tome šta se događalo devedesetih, onda neka zauvek zaćute.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mila

pre 5 godina

protest opozicije zloupotrebljen za nacionalističko ludilo!

slađa

pre 5 godina

Svi koji su shvatali istinu selektivno, koji 12 godina nisu imali hrabrosti da kažu šta je sve zločin koji pristojna Srbija nikada ne bi dozvolila niti podržala niti ostavila nekažnjenim, neka ćute. Naročito 24. marta. Biti Srbina nije sramota, biti građanin Srbije je dar u savremenom svetu. Jer je kapacitet sadašnje Srbije iskonski. On se ne vezuje za momentum, već za ono što čine univerzalne vrednosti ljudskog roda, kao i međunarodne povelje o zaštiti tih ustanovljenih pravila nastale u vremenu nakon velikog svetskog i ljudskog stradanja. Politika se ne može vezivati za priklanjanje trenutnoj sili ili poretku, već za ono čega se niko u budućnosti ne bi zastideo. Ni kao država ni kao narod.

mimi

pre 5 godina

jeste ludilo,protesti su potpuno bez vizije,nije mi jasno kuda vodi ovo ludilo,zao mi je velikog broja ljudi sa kojima se manipulise

mima

pre 5 godina

Kako su složni ovi žuti, zato ih i nema na domaćoj sceni.

Nale

pre 5 godina

U svakom slucaju protesti nista dobro ne donose ni narodu ni Srbiji.

Goran

pre 5 godina

General se sada buni a ćutao je kada je u vreme vladavine DS-a RTS bio antisrpska televizija.

Sara

pre 5 godina

Opozicija hoce da izazove agresiju u ljudima i da je zloupotrebi!

Jebac

pre 5 godina

Je ben li vam mamicu fašistička govna!!! Visićete vi svi kad ja dođem na vlast obećavam vam!!!

Mikica

pre 5 godina

Ovo dvoje su smesni.Ovaj je vucicev placenik kao onaj Simo Spasic ,mucenik koji je sinoc bio ispred Rts.Ima telohranitelje.Cega se boji?

lana

pre 5 godina

Ne znam sto se ovi glumci mesaju tamo gde im nije mesto.

Miki

pre 5 godina

Odakle ovima što protestuju pravo da traže smenu Vučića Brnabićke itd zna se da su oni odabrani voljom građana!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija