• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.04.2019

17:47 >> 17:49

VOJNICI ALBANIJE PATROLIRAJU NA SEVERU KIM, najstrašnija šiptarska provokacija ikad?! SRPSKA LISTA PITA KFOR KO JE TO DOZVOLIO!

Politika

VOJNICI ALBANIJE PATROLIRAJU NA SEVERU KIM, najstrašnija šiptarska provokacija ikad?! SRPSKA LISTA PITA KFOR KO JE TO DOZVOLIO!

Podeli vest

Srpska lista upitala je danas komandanta Kfora "otkud vojnici Albanije na ulicama srpskih gradova na severu, kada se dobro zna da vojska Albanije nije deo misije Kfor"

Srpska lista saopštila je da je serija čudnih događaja na severu Kosova i Metohije, a nakon upozorenja britanske ambasade u Prištini, izazvala uznemirenje srpskog naroda i takođe upitala komandanta Kfora da li raspolaže informacijama o eventualnim incidentima na severu pokrajine.

- Ispisivanje grafita sa veličanjem tzv. Velike Albanije, i UČK, provokacija i šetnja pripadnika vojske Albanije centrom Kosovske Mitrovice kod građana je izazvalo zabrinutost, posebno nakon što su saopštenja britanske ambasade provejavala stereotipnim odnosom, skoro stigmatizirajući 50 000 Srba na severu Kosova i Metohije - ukazuje Srpska lista u saopštenju.

VELIKA ZAMKA ZAPADA ZA SRBIJU: Kosovsku bitku povezuju sa dogovorom Skoplja i Atine, BEOGRAD NA TO NE SME PRISTATI!

Srpska lista kaže da zbog svega navedenog javno pita komandanta Kfora da li raspolaže informacija o eventualnim incidentima na severu Kosmeta, na koje upozoravaju Britanci i Nemci, ali i "otkud vojnici Albanije na ulicama srpskih gradova na severu, kada se dobro zna da vojska Albanije nije deo misije Kfor".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Veteran

pre 5 godina

Govnarske novine kao i ostale trba imat slobodu govora sve ste vi isti

Marko

pre 5 godina

Za to vreme nasa vojska lagano drema u kasarnama. Koja smo mi banana drzava...ovo je tragedija. Jasno kao dan da Srbi nestaju kao narod. Zasto izginuse oni mladici na Kosarama..???

Nikola

pre 5 godina

Srbi se ne mogu uzdati u Kfor jer on drži stranu Prištini.

star

pre 5 godina

Strašna šiptarska provokacija naših Srba na Kosovu, vojnici Albanije patroliraju na severu Kosova i uz prisustvo KFOR-a.

Nemanja

pre 5 godina

Ovo vise ne lici na provokaciju vec na upozorenje.

Saradžogla

pre 5 godina

Dve ture albanskih šofera šlepera i autobusa kanjonom Morače kroz Crnu Goru pa serpentinama hrvatske do Evrope Hašiš Tači i Haradinaj ostaće bez gaća!Ajd sad ti to predloži našim vladarima.Kao sada će da tuže albance zbog uvođenja takse?Mi srpski seljaci znamo ono ... Obrati na ponašanje jer jedino mož' da pređeš preko moje njive do tvoje njive i nazad!

Igor

pre 5 godina

Ovo je već ozbiljna provokacija,pa dokle više?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija