• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.04.2019

21:05

(FOTO) OD "VELIKOG" PROTESTA OSTALI SAMO DUGMIĆI! U 19 časova ispred Narodne skupštine samo 3.700 ljudi!

Politika

(FOTO) OD "VELIKOG" PROTESTA OSTALI SAMO DUGMIĆI! U 19 časova ispred Narodne skupštine samo 3.700 ljudi!

Podeli vest

Lideri Saveza za Srbiju danima su najavljivali da će se na večerašnjem protestu pojaviti na sotitne hiljada ljudi, ali od njih ni traga ni glasa

Protest "1 od 5 miliona" počeo je u 15 časova i tada je ispred Narodne skupštine bilo između 7.300 i 7.500 što je večeras i zvanično saopštio ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Govornici na bini su se menjali, a kada se pojavio Sergej Trifunović, narod je počeo da se razilazi.

Foto: Informer

Tako ih je u 19 časova ostalo samo 3.739, a većina od njih nije mogla da ode pošto je bila "ubijena" od alkohola.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Kalimero

pre 5 godina

Oni koji su došli zbog džaba piva su se razišli čim ga je nestalo a da nije deljeno besplatno pivo ne bi njih bilo ni 3500 ... Neverovatno podrška građana, celih 0.05% stanovnika Srbije ! Za ostrašćene govornike koji su se nadmetali ko će jače da URLA suvišno je trošiti reči.

djordje anunaki

pre 5 godina

Da nije zalosno bilo bi smesno hehehe...

Stefan

pre 5 godina

Зна се какво је осветљење у 19х у овом добу године, слика нема везе с везом

Aca Srbin Gagi dupelizac

pre 5 godina

Da se ozvanici da je komplet redakcija ovog wc papira za ozbiljno psihijatrijsko posmatranje

Bgd

pre 5 godina

мени Фејсбук закључао налог, без икаквог разлога, од прекјуче, дан пре протеста! смета им моја "активност" на разобличавању лажи и лажова....још нешто "проверавају", без икаквог разлога немам приступ. Мислим да је координасана акција ЦИА Шолака који је изгасио његов СББ да би лажирао "насилно гашење интернета у центру", а да нико не може да јави народу да их западњачка стока опет намешта!

Anastasijab

pre 5 godina

Ja pomislila priprema za maraton a ne to Lidl otvara još jednu prodavnicu.... oprostite nisam obaveštena.....

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17