• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.04.2019

16:39

PREMINULA MIRA MARKOVIĆ, udovica Slobodana Miloševića!

Politika

PREMINULA MIRA MARKOVIĆ, udovica Slobodana Miloševića!

Podeli vest

Udovica bivšeg pedsednika SR Jugoslavije Mirjana Marković (76) preminula je u nedelju

On je umrla danas popodne u bolnici u Sočiju u 77. godini.

Prema poslednjim informacijama, imala je četiri operacije u bolnici u Sočiju, a nakon poslednje, bile su joj ugrožene vitalne funkcije.

- Mira je imala četiri operacije, a nakon poslednje je došlo do određenih komplikacija i pada imunog sistema. Lekari su zbog toga zabrinuti i kada se uzmu u obzir njene godine, nisu želeli da daju prognoze po pitanju oporavka - naveo je izvor iz Sočija.

MIRA MARKOVIĆ TRPI NENORMALNE BOLOVE, NE MOŽE DA GOVORI! Prijatelj porodice ispričao u koliko teškom stanju je bivša šefica JUL-a!

 

Podsećamo, apelacioni sud u Beogradu nedavno je ukinuo presudu kojom je Mira Marković osuđena na godinu dana zatvora zbog zloupotrebe službenog položaja pri dodeli državnih stanova i naloženo je da se suđenje ponovi i da se u novom postupku otklone povrede na koje je ukazao.

Presuda kojom je osuđena na godinu dana zatvora doneta je u junu 2018, 15 godina nakon pokretanja postupka, i suđeno joj je u odsustvu, s obzirom na to da živi u Moskvi.

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Maganik

pre 5 godina

Banda dosovska. Otjerala je iz zemlje i nije mogla umrijeti kući. Zašto??? Grozno. Sad nam ti isti pokušavaju rušiti Srbiju, podržavaju Haradinaja i NATO i sve rade da nama bude gore.

Mago

pre 5 godina

Dapace, Sputnjik izvestava istinu, Nemacki, Francuski i Americki mediji smanjuju broj protestanata od subote, Sreder, Bler, Klinton u tesnoj vezi sa sadasnjim predsednikom, pa se ti pitaj Maganiku sta je posredi.

Lazni Bot

pre 5 godina

DJ Žex zasviraj nesto tužno za svoju političku majku.

Aki

pre 5 godina

Sram tebilo kako mozesda ovako napises nicijoj se smrti ne raduj

deda Raša

pre 5 godina

Nece. Sahranice se na Lovcenu, pored Njegosa, kojeg vi ne postujete.

faksa

pre 5 godina

Sramota sto zeni nisu dozvolili da poseti grob svoga muza

kiza

pre 5 godina

Neka nam se vise skinula sa grbace. Nazalost njena i slobina ostavstvina jos uvek zivi kroz dacica, krkobabica i naravno kroz tetkinu srecu cije ime ne zelim ni da spomenem.

Marko

pre 5 godina

Prelijepa vijest nam dođe danas u CG, mada trebala je da plati za sva zla koja je nanijela narodu...

Ljubo

pre 5 godina

Nije vredna za pomena ,kao i milioni u Srbiji koji su i dan danas komunjare ,nevernici ,...ona i njen muz su samo jedno zlo u nizu koje je zadesilo pravoslavni rod srbski ,od Kralja Aleksandra ,Tita ,Jasenovca ,sudbine da imamo komsije muslimane i Hrvate ,pa sve ovo i ono sto se do danas izdesavalo . Jad .

Vlad the Great

pre 5 godina

Ostace u istoriji kao jedna od dirigenata propasti Srbije. Samo...istoriju koju budi napisale neke buduce, mrznjom slobodne generacije.

Zagreb

pre 5 godina

Otisla supruga sotone 21 stoljeca. GORJELA U PAKLU ZAJEDNO SA SOTONOM!

joota

pre 5 godina

Искрено саучешће! Вечно памћење!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija