• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srpskaliga.rs

19.05.2019

09:11

SL: Ne odričemo se ni prijatelja ni neprijatelja!

Politika

SL: Ne odričemo se ni prijatelja ni neprijatelja!

Podeli vest

Afera kojom se diskredituje austrijski političar Hajnc Kristijan Štrahe smišljena je sa ciljem da se ruši čovek i stranka koji žele saradnju i sa Moskvom i sa Vašingtonom i koja veruje u korektne odnose sa obe strane, što očigledno mnogima smeta u Nemačkoj - izjavio je Aleksandar Đurđev, predsednik Srpske lige

Đurđev je izrazio podršku Štraheu i njegovoj partiji koji su, kako kaže, istinski prijatelji srpskog naroda jer poštuju teritorijalni suverenitet i integritet Srbije, i ne priznaju nezavisno Kosovo.
 

Foto: srpskaliga.rs

Takođe, pružaju bezrezervnu podršku Republici Srpskoj.

- Ti koji napadaju Štrahea i politiku koju predstavlja koriste čuveni nemačcki Špigl i navodno koruptivne, afere, kako bi postigli svoj cilj - kaže Đurđev.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija