• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

27.05.2019

11:30

(VIDEO) VULIN NA PINKU: Mi radimo za dobrobit svih Srba, bez obzira gde žive!

Politika

(VIDEO) VULIN NA PINKU: Mi radimo za dobrobit svih Srba, bez obzira gde žive!

Podeli vest

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas da kada predsednik Republike Aleksandar Vučić vuče poteze po pitanju KiM, on razmišlja kako će se to odraziti na sve Srbe, bez obzira da li žive u Kosovskoj Mitrovici, Beogradu, Banjaluci

 

- Naš cilj je da se radi za dobrobit srpskog naroda, da sačuvamo interes Srbije na prostoru KiM. Uvek razmišljamo o svim Srbima, bez obzira gde oni žive - rekao je Vulin za TV Pink.

Foto: pink.rs

On je ponovio da je njegov stav da se "treba što pre razdvojiti od Šiptara na KiM i da je to jedini način da se zaustaviširenje velike Albanije".

- Mi ovako nemamo pravne mehanizme da vodimo računa o svim Srbima na prostoru KiM, ali mi to radimo. Bez vlade Srbije, bez države Srbije, život na prostoru KiM bi bio nemoguć - naglasio je Vulin.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija