• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.06.2019

08:27

NAKON ŠTO JE POKUŠAO DA SLAŽE CELU SRBIJU, BOŠKO OBRADOVIĆ KONAČNO PRIZNAO: Bio sam u rezidenciji kod moćnog amerikanca Palmera!

Politika

NAKON ŠTO JE POKUŠAO DA SLAŽE CELU SRBIJU, BOŠKO OBRADOVIĆ KONAČNO PRIZNAO: Bio sam u rezidenciji kod moćnog amerikanca Palmera!

Podeli vest

Boško Obradović, jedan od lidera Saveza za Srbiju, koji voli da se predstavlja kao “ruski čovek”, “nepotkupljivi Srbin” i slično, pokazao je sve svoje licemerje danas, kada je konačno priznao da se video sa funkcionerom Stejt Departmenta, Metjuom Palmerom!

Boškov odlazak u američku rezidenciju bio je proglašen za operaciju od najveće tajnosti, jer je bilo važno da to ne sazna srpski narod. A zašto je bilo važno? Bilo je važno jer to nije, kao što i sam Boško kaže, njegov prvi sastanak sa zapadnim moćnicima.

Boško se viđao i ranije, ali je sastanak sa Palmerom trebalo da ozvaniči novi početak njihove saradnje.

(FOTO) NATO BOŠKIĆ NA TAJNOM ZADATKU! Obradović došao u rezidenciju ambasade SAD na sastanak sa Metjuom Palmerom!

 

Bošku je obećano sledeće: Zaboravićemo da si Ljotićevac, zaboravićemo da u Srbiji govore da si fašista, zaboravićemo na optužbe koje je iznosio Velja Ilić da si proneverio naše pare i biće još para, sve ćemo zaboraviti, a tvoje je samo da udaraš Vučića i da slabiš poziciju Srbije i još jedna stvar, da zaboraviš na Kosovo.

Kako obavešteni kažu Boško je na to upitao Koje Kosovo?! Kasnije, tokom sastanka, kako saznajemo od obavestenih izvora, Boško Obradović je bio najkooperativniji na sastanku i ni jednom jedinom reču nije pomenuo Kosovo, a svojim saradnicima kasnije je rekao: Šta ja ima da pričam o situaciji u drugoj državi?!

Sam dolazak Boška Obradovića na kanabe kod Metjua Palmera proglašen je za najveću tajnu. Sastanak nije održan ni u ambasadi, niti u rezidenciji ambasadora, već u trećem objektu u Puškinovoj ulici u Beogradu.

Foto: printscreen

Koliko se Boško ranije lažno zaklinjao u ljubav prema Rusiji, lažno pisao pisma Putinu, verujemo da bi se i pokojni Puškin prevrnuo u grobu da je mogao da vidi kako se Boškić parkira sto metara dalje od objekta, kako niko ne bi primetio da je potrčao na kanabe američkog moćnika! 

Tolika tajnost akcije, to da je naređeno da Boška nema ni na zvaničnom spisku za sastanak, pa kasnije novinska agencija izbaci njegovo ime iz izveštaja, Boško Obradović je taj tretman zaslužio kod amerikanaca, jer su shvatili da je on čovek koji može da obavi posao. On je čovek koji može da urušava nezavisnost Srbije, on je čovek koji može da dovede Kosovo do aposlutne nezavisnosti, on je čovek koji može da smeta Vučiću da digne Srbiju iz pepela u kojem su je ostavili Boškovi partneri Đilas i Jeremić.

EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO! Evo šta su Đilas, Jeremić i Obradović radili u rezidenciji ambasade SAD sa Metjuom Palmerom i Kajlom Skotom!

 

Da nije bilo novinara koji su dobro obavili svoj posao, Boško bi u tajnosti rovario i radio u interesu zapada i u svom interesu. Ali, novinari su ga otkrili, fotografisali dok se prikrada mestu gde je održan sastanak sa Palmerom i, Boško Obradović je danas u intervjuu Danasu priznao: Bio sam kod Palmera i to mi nije prvi put da se viđam sa ljudima sa zapada.

Boško je to uradio tek kad je provaljena tajna operacija. Inače bi ćutao i lagao kako sastanka nije bilo. Ćutao bi i lagao narod kako je on neko ko nikada ne bi radio sa zapadom. Ima tu istine, ne radi Boško sa zapadom, nego radi u interesu zapada!

U intervjuu Danasu Boško ne pominje Kosovo, jer ga nije pominjao ni u razgovoru sa moćnim Palmerom. Za Boška srpsko Kosovo više nije tema, ima on pametnijeg posla. A njegov posao mu diktiraju oni koji su ga tajno primili.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bojan

pre 4 godine

Zato vlast spominje Kosovo i Metohiju uz razgranicenje,a sta je to nego predaja okupiranog dela teritorije.Nismo mi posle toliko generacija valjda toliki slabici da damo deo nase teritorije.Trenutno su jaci ali bez potpisa imamo veru da se vracamo svojoj zemlji!Kad tad!!!

Tanja Popovic

pre 4 godine

Djubre jedno pokvareno, bezobrazno i odvratno !!!

Aleksa Srbin

pre 4 godine

Stoka ljoticevska , pa i Hitler je bio moler , sto i jedan bibliotekar ne bi bio novi Ljotic

Grada

pre 4 godine

On je samo treci ili cetvrti covek koji je zapadnim silama obecao podrsku za totalno otcepljenje Kosova. Oni nemaju izbora i prihvataju onoga koji je najglasniji u obecanjima. Tako je bilo do sada tako ce biti i ubuduce, ali na kraju svi nasi "heroji" shvate da je to veleizdaja i pocnu da vrdaju pa ovi traze sledece najglasnije.

Vla

pre 4 godine

Ko je ovaj klosar pa stalno pisete o njemu a mojim vlasima nigde nista, niko da o Ih spomene a ima nas vise nego siptara

Vla

pre 4 godine

Hei zasto ne objavljujete moje komentare, klosar si kao I on

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

TV

Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Hronika

Davio partnerku do smrti! Jazivo nasilje u Alibunaru: Muškarcu (39) preti zatvor do 15 godina
Hronika

Davio partnerku do smrti! Jazivo nasilje u Alibunaru: Muškarcu (39) preti zatvor do 15 godina

Više javno tužilaštvo u Pančevu je danas donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog D. B. (39) iz Alibunara zbog sumnje da je neutvrđenog dana u periodu od 27. aprila do 29. aprila ove godine primenom nasilja ugrozio telesni integritet svoje vanbračne partnerke D. S. (42) iz Jabuke tako što ju je u kući u kojoj su živeli u Alibunaru, u Ulici Save Munćana, šakama stegao za vrat usled čega je nastupila smrt oštećene, saopštio je MUP.

30.04.2024

19:02

Sport

Vinisijus posle preokreta Bajerna izvukao bod Realu
Fudbal

Vinisijus posle preokreta Bajerna izvukao bod Realu

Drama na "Alijanc areni", Bajern umalo do preokreta, ali je Vinisijus Žunior doneo izjednačenje Realu! Fudbaleri Bajerna odigrali su nerešeno sa Real Madridom 2:2 (0:1) u prvom meču polufinala Lige šampiona.

30.04.2024

22:52

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija