• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Kljajić

20.06.2019

15:05

TOM GOVEDU TREBA ZABRANITI ULAZAK U SRBIJU! Vladimir Đukanović oštro reagovao na uvrede i psovke crnogorskog glumca!

Politika

TOM GOVEDU TREBA ZABRANITI ULAZAK U SRBIJU! Vladimir Đukanović oštro reagovao na uvrede i psovke crnogorskog glumca!

Podeli vest

Poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović oštro je danas reagovao na uvrede i psovke koje je na račun Srbije i srpskog naroda izrekao glumac Crnogorskog narodnog pozorišta Zoran Vujović

Đukanović smatra da zbog prostačkih uvreda i psovki upućenih Srbima Vujoviću treba zabraniti ulazak u Srbiju.

- Vujovića treba proglasiti personom non grata. Svi reditelji pozorišnih predstava u kojima on glumi treba da ga izbace. Takođe, treba ga obeležiti javno obeležiti kao govedo. Znači da se naglasi ispred ili iza njegovog imena da je govedo! - rekao je Đukanović za Informer.

Foto: printscreen Twitter

DREVNA SRPČAD, JE*EM VAM MAJKU OTROVNU, IZDAJNIČKU! Glumac Crnogorskog narodnog pozorišta prostački izvređao Srbe!

Podsetimo, glumac Crnogorskog narodnog pozorišta Zoran Vujović je na svom fejsbuk profilui Srbe nazvao izdajnicima, poturicama, smećarima i adolescentima i idiotima uz najpogrdnije psovke.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ime

pre 4 godine

Nee! Dokle cemo da budemo primitivni, pa odma' za gusu. Kako bi to uradile stare demokratije? Svaki put kad Gdin. Govedo se pojavi na granici, privesti ga na info razgovoru i zadrzati 3 dana (koliko je po zakonu dozvoljeno) u pritvoru , pa vratiti u vukojebinu preko granice. Ranije kasnije cak i brdsko glupo govedo ce shvatiti. Prosto mi je neverovatno da to glumi negde u Srbiji

slađa

pre 4 godine

Ma to su sve nebitni likovi i neko njihovo lično ludilo. Kao i ona kako se zvaše, što je radila u Turskoj kao diplomata. Pa sada više nije diplomata. Bog sveti zna šta ih je spopalo. Ali su se previše napalili na taj crnogorski identitet i preterali sa otimačinom imovine SPC. Tu mora da se spusti rampa. Ovo ostalo je sve boranija od priče.

zg

pre 4 godine

Ma da...onda bi Hrvati trebali zabraniti mnogima Srbima, koji konstantno šire netrpeljivost i Hrvatsku nazivaju genocidnom, ustaškom itd.

mark

pre 4 godine

nema vece govede od tebe. i vrapci znaju..... gubitinci se ponasaju kao ti.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija