• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rs.sputniknews.com

30.06.2019

20:46

ANDRIJA MANDIĆ O SMRTI MOMIRA BULATOVIĆA: Bio je simbol BORBE SRPSKOG NARODA I OTPORA NOVOM SVETSKOM PORETKU!

Politika

ANDRIJA MANDIĆ O SMRTI MOMIRA BULATOVIĆA: Bio je simbol BORBE SRPSKOG NARODA I OTPORA NOVOM SVETSKOM PORETKU!

Podeli vest

Momir Bulatović je bio simbol borbe srpskog naroda za odbranu njegovih prava, ali i simbol suprotstavljanja novom svetskom poretku, kaže predsednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić u reagovanju na vest o smrti prvog demokratski izabranog predsednika u istoriji Crne Gore

"Otišao je moj prijatelj i čovek od kog sam mnogo naučio u politici", navodi Mandić.

"Danas je oboren jedan od onih velikih borova naše državne i nacionalne politike. Čovek koji je, zajedno sa Slobodanom Miloševićem i Radovanom Karadžićem, bio početkom devedesetih, ne samo simbol borbe srpskog naroda u nekadašnjoj SFRJ za odbranu njegovih prava na etničkim prostorima gdje je živeo taj narod, nego i simbol suprostavljanja takozvanom novom svetskom poretku, pred kojim su mnogi pali na kolena."

"U vremenu u kojem je srušen Sovjetski Savez, u vremenu u kojem su zapadni okupatori porobili gotovo sve istočnoevropske zemlje, u vremenu u kojem su se presabirali i gledali kako da pronađu svoje mesto oni koji nisu imali ni tog državničkog ni nacionalnog dara, poput ove trojice ljudi", kaže Mandić.

MOMIRA SRCE IZDALO U KUČIMA! Iznenadna smrt Bulatovića zadesila na selu!

On dodaje da je srpski narod zahvalan onim ljudima koji su "u tom teškom vremenu mizerije, izdaje i prodaje pokazali kako se brani nacionalno i ljudsko dostojanstvo".

"Ja se opraštam od mog prijatelja Momira Bulatovića. Žao mi je što je mlad otišao, ali on je toliko toga preživeo, toliko propatio. Toliko udaraca doživeo - izdaja prodaja, prevara, da je prosto bilo pitanje trenutka da li postoji ljudski organizam koji bi sve to izdržao", sa žaljenjem konstatuje Mandić u izjavi za Sputnjik.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija