Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.07.2019

18:38

(VIDEO) VUČIĆ JE BIO U PRAVU ZA SVE ŠTO JE REKAO - Hodžaj i Haradinaj brže-bolje potvrdili njegove reči!

Politika

(VIDEO) VUČIĆ JE BIO U PRAVU ZA SVE ŠTO JE REKAO - Hodžaj i Haradinaj brže-bolje potvrdili njegove reči!

Podeli vest

Sve što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče izgovorio na konferenciji za novinare vrlo brzo su potvrdili vlastodršci u Prištini

Prvo je specijalni tužilac iz Prištine Sulj Hodžaj potvrdio ono što je predsednik mesecima govorio, da Priština nema ni jedan opipljiv dokaz kada je istraga o ubistvu Olivera Ivanovića u pitanju, a zatim je danas iz Kosovske Mitrovice stigla je još jedna potvrda za sve ono što je predsednik Srbije rekao juče u Beogradu.

Naime, predsednik Vučić je između ostalog rekao da su Priština i njihovi politički mentori angažovali u celom regionu agenturnu i saradničku mrežu u medijskoj, političkoj i verskoj sferi, kako bi se Srbija i njeno rukovodstvo predstavilo ključnim krivcem za sve!

Da dokaže da je Vučić rekao istinu od reči do reči postarao se već danas portal Kossev, koji je objavio intervju na srpskom jeziku sa Ramušom Haradinajem, koji je svu krivicu svalio na Beograd, predsednika Vučića i ceo srpski državni vrh.

Foto: printscreen

                         NAKON ŠTO JE PREDSEDNIK SRBIJE IZNEO JASNE ČINJENICE PRIŠTINA PRIZNALA: MI NEMAMO NIKAKVE DOKAZE O UBISTVU OLIVERA IVANOVIĆA!                    

Neverovatno je da Haradinaj dobija prostor u srpskim medijima i da ima praktično promotivni termin za pljuvanje po Srbiji i za promociju nezavisnog Kosova, ali nije ni čudo s obzirom na to iz kojih se izvora finansira pomenuti portal.

Foto: printscreen

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lazni Bot

pre 4 godine

Vucic je u pravu uvek jos od onda kad nas je ubedjivao da imamo platu 500 € .

Saradžogla

pre 4 godine

Šta to mi u Srbiji IMAMO NA KORIST što je Predsednik Srbije bio u pravu? Baš nikakve.A to da Haradinaju ne može čak da opljune ni pod prozorom to stoji.Albanci nikoga ne vole.Ama baš nikoga.Amere su uvalili u govna da znaju šta ih čeka ukoliko prestanu da izdržavaju i podržavaju albance na Kosmetu.Oni neće da im ulete avionima u zgrade ali da mogu da nabave atomske bombe to stoji.

Tanjazvezda

pre 4 godine

Naravno da je sve tacno.... I strasno je zato sto ima prilike na nasim medijima da progovori.... za neverovati !!!

mihajlo

pre 4 godine

Prištinske vlasti ne žele da se dođe do istine, što samo znači da je počinilac među njima.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija