• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.07.2019

21:42

VUČIĆU POVELJA GRADA BIJELJINE! Znak zahvalnosti zbog pomoći na izgradnji autoputa i realizaciji drugih projekata!

Politika

VUČIĆU POVELJA GRADA BIJELJINE! Znak zahvalnosti zbog pomoći na izgradnji autoputa i realizaciji drugih projekata!

Podeli vest

Povelja grada Bijeljina ove godine biće dodeljena predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću zbog podrške i pomoći na izgradnji autoputa i realizaciji drugih projekata

To je jednoglasno dogovoreno na sastanku predstavnika stranaka zastupljenih u gradskoj Skupštini, prenosi TV BN.

ZAŠTO OPOZICIJA ĆUTI? Dačić: Napad na Vučićevu porodicu ne može biti politička borba, svi treba da se ograde!

Autoput, koji će biti građen na području Bijeljine i novčana donacija Srbije za izgradnju dve sportske sale u Semberiji razlog je zbog kojeg su svi politički subjekti imali jasan stav da Povelja, koja se urucuje na Dan grada - 24. septembra, bude dodeljena predsedniku Vučiću - rekao je nakon sastanka predsednik Skupštine grada Bijeljina Slaviša Marković.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Saradžogla

pre 4 godine

Ne daj bože da uđemo u Evro zezancijujer će lobi bosanskih srba na čelu sa njihovim Vučićem ispodizati NA DESETINE MILIJARDI EVRA KREDITA od čega će dobar deo otići na poklon u Bosnu?A mi u Srbiji da sve to vraćamo.Za sada beogradska sela nemaju kanalizaciju a vidimo da se u Bosni gradi našim parama?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija