• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

02.08.2019

11:20

NAJCRNJI LICEMERI! Biljana Stepanović optužila Vučića da UZNEMIRAVA JAVNOST PRIČOM O PRETNJAMA SVOJOJ DECI?!

Politika

NAJCRNJI LICEMERI! Biljana Stepanović optužila Vučića da UZNEMIRAVA JAVNOST PRIČOM O PRETNJAMA SVOJOJ DECI?!

Podeli vest

Glavna i odgovorna urednica "Nove ekonomije" Biljana Stepanović napala je danas na TV N1 predsednika Srbije Aleksandra Vučića što je "uznemirio javnost" pričom o pretnjama svojoj deci!

- Zašto on nas, kao gledaoce, obaveštava da neko prati njegovu decu i fotografiše? Pa to se valjda rešava na drugačiji način - rekla je i čak nije ni pocrvenela Biljana Stepanović.

Sada to, tobože nije važno, i za Biljanu je sporedna stvar što je ćerku predsednika Srbije danima pratio osuđivani narko-diler Saša Petersen (44)! Da se, šatro, ne uznemirava javnost... A da podsetimo, kada je trebalo pisati laži o Vučiććevom sinu Danilu, onda je to bilo vredno naslovne strane! 

UHAPŠEN NARKO-DILER KOJI JE PRATIO VUČIĆEVU ĆERKU!

Takođe, lider Saveza za Srbiju Dragan Đilas svakog dana naširoko i nadugačko kuka po svojim medijima kako je njegovoj deci ugrožena bezbednost, i to jeste glavna tema za njih, iako se dobro zna da njegova deca uživaju i baškare se po skupim školama u Londonu. Za razliku od Milice i Danila, koji su ovde, u Srbiji, i suočavaju se sa stvarnim pretnjama i notornim lažima koje se svakodnevno o njima šire.

Da li je to dovoljan dokaz koliki je Biljana Stepanović licemer kad kaže da to nikoga ne treba da zanima?! Ili, možda, za nju nisu svi ljudi isti? Neki zaslužuju da budu zaštićeni, a neki ne? 

Ali, na kraju, zato mediji kakve predstavlja Stepanovićka i jesu tamo gde jesu. Nigde!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ivo

pre 4 godine

Smisao postojanja informera je branjenje Velikog vođe,njegovih djela,obračun sa opozicijom,i opozicijskim medijima. Sjeverna Koreja u Europi

niko

pre 4 godine

da zivite u americi,i pratite trampovu cerku zaglavio bi debelu robiju a da ne govorim za pretnje deci.

Samosvesna građanka

pre 4 godine

Smisao postojanja ,,Informera'' je da piše istinu, što on i čini (tojest: informiše!), a porediti Severnu Koreju i Srbiju može samo neko ko stvarno pojma nema šta je diktatura i šta je demokratija u državi. PS: umesto što ste pisali komentar, bolje bi bilo da ste se podsetili na pravopis - ako ste ga ikad znali, naravno.

Psihijatar

pre 4 godine

I ovaj tvoj novinar bi mogao da pise suptilnije, a ne da se izrazava sa satro.

Dragan

pre 4 godine

Bitno je da na svakom "mitingu" opozicije, gde se sakupi nekoliko desetina ljudi, spomene razbijena glava Borku Stefanoviću pre skoro godinu dana, bez obzira da je slučaj odmah rešen.

Dejan Maletić

pre 4 godine

Hm, da. Samo u koje škole idu, ovde u Srbiji, Vučićeva deca. Javne? Skupe privatne, Ministrove?

Pop

pre 4 godine

Не бих да улазим у суштину како претњи тако и праћења, мислим да за то треба да се ДБ да се заузме и решава овакве случајеве. Медији су као и увек ту да оваквим поступцима узнемиравају и ометају народ и рад појединих служби. Понашање појединих медија изазива конфузију у начину мишљења јер не постоје докази и све се своди на рекла, казала.

moravka

pre 4 godine

NIKO I SAMOSTALNA GRADJANKA, NADAM SE DA SAM NAPISALA TACNO NA SRPSKOM!?

Gordana

pre 4 godine

Neka se svako bavi svojim P O S L O M NE PAMETUJ TE ,..BILJANA STEPANOVIĆ OPTUŽUJEM VAS ZA UZNEMIRAVANJE JAVNOSTI SRBIJE I ZLOJ NAMERI DA NE MOGU ZAŠTITI SVOJU I TUĐU DECU,MNOGO STE OGRANIČENI.

Milos

pre 4 godine

Који безобразлук! Које покварењаштво! Она се боји што неко узнемирава њену децу, а његову могу да прате, да им прете и да их понижавају? Идиотизам!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija