• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B. B.

15.08.2019

22:02

FUNKCIONER DS ŽESTOKO OPLEO PO LIDERU SZS! Kena: Đilas je 'genije' koji je uništio proteste

Politika

FUNKCIONER DS ŽESTOKO OPLEO PO LIDERU SZS! Kena: Đilas je 'genije' koji je uništio proteste

Podeli vest

Poslanik Demokratske stranke Radoslav Milojičić Kena žestoko je iskritikovao lidera Saveza za Srbiju, tajkuna Dragana Đilasa!

 Reagujući na tvrdnju funkcionerke DS Gordane Čomić da su joj đilasovci poručili da nije poželjna na protestima opozicije, Kena je Đilasa (koji je bio i predsednik DS) ironično nazvao "suvim genijem".

- Čim je Gordana Čomić nepoželjna, listu pravi neki suvi genije koji je proteste sa 50.000 ljudi sveo na 1.000, koji je izbacio poslanički klub DS iz Skupštine da bi sa Đukom (poslanikom SNS Vladimirom Đukanovićem, prim. ur.) pregovarao tajno, i koji je čoveku koji je osvojio 22 odsto na parlamentarnim i 49 odsto na predsedničkim izborima poručivao da nije vreme za kupaći, a onda on sam osvojio šest odsto, i koji uđe u stranku dok ste na vlasti, a čim padne sa vlasti, napusti je - rekao je Milojičić za "Novosti".

Uništiće sve

Želim i Đilasu i Keni srećan rad na uništenju svega čega se dotaknu
Darko Glišić, SNS

Gordana Čomić je prethodno objavila na Tviteru da joj je poručeno da ne dolazi na proteste opozicije.

Ovakva trvenja u opoziciji ne iznenađuju šefa Izvršnog odbora SNS Darka Glišića, koji za Informer kaže da je Đilas navikao da uništava.

- Kad je uništio Beograd kao gradonačelnik, i Srbiju sa svojim pajtašima Tadićem i Jeremićem, što ne bi Đilas uništio i proteste opozicije koje je sam organizovao?! Beograd i Srbija su se zahvaljujući ozbiljnim ljudima oporavili, a za proteste, iskren da budem, baš me briga. Želim i njemu i Keni srećan rad na uništenju svega čega se dotaknu - zaključuje Glišić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17