• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.08.2019

11:23

BILJANA POPOVIĆ IVKOVIĆ: Kakvo licemerno i podmuklo saopštenje Vuka Jeremića! PERFIDNOST MU JE SVOJSTVENA, O KUKAVIČLUKU DA I NE GOVORIM!

Politika

BILJANA POPOVIĆ IVKOVIĆ: Kakvo licemerno i podmuklo saopštenje Vuka Jeremića! PERFIDNOST MU JE SVOJSTVENA, O KUKAVIČLUKU DA I NE GOVORIM!

Podeli vest

Državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije Biljana Popović Ivković odgovorila je danas na društvenim mrežama na sramno saopštenje jednog od lidera SzS Vuka Jeremića u kojem tvrdi da su Nebojša Stefanović i Siniša Mali krivi za pad Srbije na Šangajskoj listi

Status Biljane Popović Ivković prenosimo u celosti:

- Otac Nebojše Stefanovića nije bio direktor Jugopetrola, te nažalost nije mogao da ga školuje na Kejmbridžu i Harvardu. Ali i da jeste on zbog toga ne bi bio ni bolji ni lošiji čovek, političar, ministar unutrašnjih poslova. Njegovi ostvareni rezultati koji se vide kroz unapređenje resora na čijem je čelu stavljaju ga daleko ispred svih dosadašnjnih manje ili više obrazovanih ministara unutrašnjih poslova. 

Foto: printscreen

Sramota je da neko ko se školovao u inostranstvu na prestižnim školama nije uspeo da nauči neke elementarne stvari i da je usput stekao štetočinske navike. Vrhunac katastrofalnog doprinosa spoljnoj politici i imidžu Srbije od strane Vuka Jeremića svodi se na famozni koncert u UN i jednu od glavnih uloga u dokumentarnom filmu „Honkonška veza: Lista Patrika Hoa", a njeno dno u „traženju mišljenja u Hagu". Džaba mu sve škole ako je više od svega sposoban da pravi teške brljotine od najveće štetnosti za Srbiju. I uopšte ne ulazim u to da li se pokratanjem pitanja u Hagu radi o smišljenom činu s namerom da se naudi Srbiji ili je na delu nedostatak mozga. Računam da na Harvardu ne uče budale. U tom smislu, Jeremićevi pokušaji da skrene fokus sa sebe blateći ministra Stefanovića i minimizirajući njegov doprinos jačanju bezbednosti  zemlje, jednak je situaciji kada lopov upre prst u poštenog čoveka i kaže „drž lopova".

I na kraju, kako to da Kembridž i Harvard nisu pali na Šangajskoj listi kada školuju kadrove, lidere „savetničkog lobija, tj. savetničkog sindikata" koji sa tridesetak soba na Svetom Stefanu uz salve smeha „j.... majku Srbiji i Crnoj Gori". Možda, zato što su iškolovali „velikog igrača", aktera globalnih korupcionaških afera koji je kapacitet da u isto vreme upravlja Generalnom Skupštinom UN i da za 2,3 miliona dolara savetuje Patrika Hoa u aferi "Honkonška veza", napisala je Biljana Popović Ivković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija