• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.09.2019

19:23

RAZNE RADE, TRAJKOVIĆI I DRUGI SRBI BEZ UGLEDA NA KiM POKUŠAVAJU DA SPREČE SRPSKU LISTU DA POBEDI! Kozarev o proterivanju sa Kosova: Neće biti falsifikovanja narodne volje!

Politika

RAZNE RADE, TRAJKOVIĆI I DRUGI SRBI BEZ UGLEDA NA KiM POKUŠAVAJU DA SPREČE SRPSKU LISTU DA POBEDI! Kozarev o proterivanju sa Kosova: Neće biti falsifikovanja narodne volje!

Podeli vest

Zamenik direktora Kancelarije za KiM Dušan Kozarev, kojeg su prištinski policajci presreli danas i primorali da napusti KiM, kaže da pojedini Srbi sa KiM pokušavaju da, uz podršku Prištine i dela međunarodne zajednice, spreče Srpsku listu da ostvari apsolutnu pobedu na vanrednim parlamentarnim izborima na KiM 6. oktobra

- Oni koji su favoriti, a to su razni Rašići, Petrovići, Rade, Momčilo Trajkovići i drugi slični kvazi predstavnici srpskih porodica bez ugleda na Kosovu, neće moći da sprovode takve akcije i da pokušavaju falsifikovanje narodne volje - rekao je Kozarev za TV Pink.

On je dodao da su ga prištinski policajci presreli i primorali da napusti KiM sa obrazloženjem da vlasti u Prištini neće dozvoliti da funkcioneri iz Beograda daju prodšku Srpskoj listi.

- Mi smo se uputili, po završenom obilasku Raniluga, na sajam meda koji treba danas i sutra da se održi na Novom Brdu. Međutim, presrela nas je kosovska policija sa pet do šest automobila, uključujući vozila interventne patrole i saobraćajne policije. Objasnili su nam da im je iz Prištine stiglo hitno naređenje da napustimo KiM - rekao je Kozarev.

NEVIĐENI BAHATLUK ŠIPTARA! Policajci lažne države Kosovo proterali Kozareva, traže i Petkovića!



Kozareva su danas na putu od Raniluga ka Novom Brdu zaustavili prištinski policajci, i primorali ga da napusti našu južnu pokrajinu, saopštila je Kancelarija za KiM.

Kozarev je trebalo danas da prisustvuje jednom od predizbornih skupova Srpske liste na kojem je, prema saopštenju, trebalo da "prenese poruku jedinstva srpskog naroda na Kosovu i Metohiji sa državom Srbijom".




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija