• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.10.2019

13:55

ZAGORKA DOLOVAC u poseti tužilačkim i pravosudnim organima Francuske

Politika

ZAGORKA DOLOVAC u poseti tužilačkim i pravosudnim organima Francuske

Podeli vest

Republički javni tužilac Zagorka Dolovac sa saradnicima i predstavnicima Državnog veća tužilaca boravi u službenoj poseti pravosudnim i tužilačkim organima Francuske, na poziv francuskog Ministarstva pravde

Republički javni tužilac se tokom posete sastala sa Generalnim tužiocem i predstavnicima Direkcije za pravosuđe, Nacionalne pravosudne škole i Visokog pravosudog saveta Republike Francuske, saopšteno je iz njenog kabineta.

Tokom sastanka sa Generalnim tužiocem Francuske Fransoa Molanem, on je istakao odličnu saradnju između naša dva tužilaštva, koja je do sada, kako je rekao, dala izuzetne rezultate u konkretnim krivičnim predmetima.

Izrazio je zadovoljstvo što su Republički javni tužilac Srbije i rukovodilac Odeljenja za međunarodnu saradnju Republičkog javnog tužilaštva nedavno dobile odlikovanja francuskog Predsednika za unapređenje bilateralnih odnosa i saradnje između pravosudnih organa naše dve prijateljske zemlje.

Dolovac se zahvalila na podršci i istakla značaj bliske međunarodne saradnje za uspešnu borbu protiv kriminala.

Ona je uverena da će Republičko javno tužilaštvo naše zemlje nastaviti da bude pouzdan partner u borbi protiv svih vrsta kriminala, a posebno onih najtežih oblika koji zajednički pogađaju Republiku Srbiju i Francusku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija