• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.11.2019

16:06

ORLIĆ: Ko stoji iza napada na Kovačevića?

Politika

ORLIĆ: Ko stoji iza napada na Kovačevića?

Podeli vest

Zamenik šefa poslaničke grupe SNS Vladimir Orlić upitao je danas ko stoji iza napada na člana gradskog veća Beograda i sekretara OO SNS Zemuna Gavrila Kovačevića i da li su počinioci našli inspiraciju u “opsedanju” domova funkcionera SNS i sveopštoj hajci na predsednika Aleksandra Vučića i druge funkcionere naprednjaka

 

Orlić je rekao da je konferenciju za novinare u Skupštini Srbije sazvao zbog napada koji se jutros dogodio i ocenio da vlada atmosfera hajke na Vučića i članova SNS koja je, kaže, prožeta pozivima na golo nasilje, a koju generiše “Dragan Ðilas sa Boškom Obradovićem, Vukom Jeremićem i ostalim fašistima”.

- Naš kolega, a član gradskog veća Gavrilo Kovačević je brutalno pretučen pred kućom u kojoj živi sa svojom porodicom. Pretučen je divljački bejzbol palicama, pretpreo je ozbiljne povrede i ostaje da se pitamo da li ima kraja stalnim pozivima na otvorena nasilja i protiv Vučića i istaknutih funkcionera - rekao je Orlić.

- Da li je na ovo mislio Boško Obradović kada je pozivao da se rukovodioci grada Beograda šišaju do glave i razvlače po ulicama - upitao je Orlić.

On je rekao da je Kovačević čovek koji ni sa kim nije imao problema i ponovo upitao da li je onda jedini mogući motiv za napad političke poruke koje su se mogle čuti prethodnih dana, a koje su izgovarali predstavnici Saveza za Srbiju.

- Sa ovakvim zverstvima Srbija danas mora da se suočava zato što se takva atmosfera generiše i zato što su neku ljudi spremni da pređu sve granice - naveo je Orlić.

Funkcioner SNS je upitao i kako je moguće da je danas lider Dveri Boško Obradović govorio o nasilju nad ženama, kada je, kako kaže, upravo on sa svojim pristalicama pretukao dve novinarke Pinka, kao i da je upadao u kabinet predsednice Skupštine Srbije Maje Gojković kojoj je,navodi, napravio modrice.

Orlić se osvrnuo i na konferenciju za novinare Marinike Tepić u Skupštini Srbije, ocenjujući da je ona ponovo "čitala tekstove iz Tabloida i besomučno lagala".

- Hteli smo da se zahvalimo što su pokazali koliki su lažovi i zato što su sami priznali da su od samog početka pričali notorne budalaštine, pa sad moraju da se ispetljavaju, ali to ne izgleda baš najbolje. Priznali su da su lagali da je Srbija izvozila bilo kakvo naoružanje u Ukrajinu, priznali su da je kupac firma iz Poljske, na kraju su morali da priznaju da su od samog početka lagali - rekao je Orlić.

Priznali su, nastavio je funkciiner SNS, da iza svega stoji firma “mame uzbunjivača (Aleksandra Obradovića)”.

- Dragan Ðilas i Marinika Tepić najdirektnije sarađuju sa mamom uzbunjivača koji stoje iza te priče i te firme i očigledno sve ono što pokušavaju nekakvim papirima da pokažu samo je jasan dokaz da su u tome do guše - istakao je Orlić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mima

pre 4 godine

Dobro poznati batinasi opozicionari palicama bilju ljude. Sram vas bilo.

Ljubiša

pre 4 godine

Nema ''ko stoji iza napada''...nego i vi da se sad organizujete kao ''Borko-krvava košulja'',pa u proteste,a ne ko mule da ćutite i dajete saopštenja,pa ili će državni organi da rade svoj posao (kovert-tužioci,i kovert-sudije),ili j. državu.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija