• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.12.2019

19:59

(FOTO) BAHATI VUK JEREMIĆ: Sirotinjo, ti šetaj, a ja ću da se vozim limuzinom!

Politika

(FOTO) BAHATI VUK JEREMIĆ: Sirotinjo, ti šetaj, a ja ću da se vozim limuzinom!

Podeli vest

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić pobedio je u svojoj bahatosti

Jeremić je na sred ulice, na pešačkom prelazu, koji je blokirao i dok narod čeka u koloni, ušao u automobil kako bi otišao sa večerašnjeg skupa opizicije.

Foto: Informer

Foto: Informer

Inače, Vuk je napustio protestnu kolonu i u Nušićevoj ulici ušao u skupocenu "Škodu Superb".

Foto: Informer

Posle toga, uputio se u pravcu kosovske ulice. 

Foto: Informer

Ovuim postupkom, Vuk jeremić kao da je hteo da poruči narodu " Sirotinjo, ti šetaj, a ja ću da se vozim limuzinom!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
LakiUrosch

pre 4 godine

Cuj sirotinja........nema u ovoj drzavi sirotinje.....stiglo "Zlatno doba"

Kostadin

pre 4 godine

Namnožilo se previše sirotinje,lopova,biznismena i političara u Beogradu i nekoliko većih gradova. Ekonomska kriza je drastično oborila promet u ugostiteljskim objektima i trgovinama. Ni Mičurin nije mogao da ukrsti pink pantera sa vojvodom i decom komunizma.Pripadnici najstaije stranke su izrodili Alien-a koji mutira iz dana u dan i pretvara se u zastrašujuće horor oblike da bi ostao na svojim položajima... Pomešali se komunisti, četnici, evropejci i sve brojniji lumpenproletarijat i svi maštaju o raspodeli otetog, kao posle rata... Ni u najbogatijim zemljama ne studiraju svi, nemaju kuće svi, ne idu na letovanje dva puta godišnjm, nemaju novi automobil niti svi mogu biti gospoda.I ako je to realno nemoguće, nekoliko samozvanih knezova to obećava građanima i zavlači sa ŠETNJAMA,protestima i okupljanjima. Svako gleda da se spase kao u onjoj poslovici: ja sam pametan, snaći ću se. Ali da što manje rizikuje

Lane

pre 4 godine

Jeremicu , platices za sva svoja zlodela i lopovluk !

Djoka

pre 4 godine

Vi sebe nazivate novinarima???Nisam obozavalac lika i dela gore opisanog gospodina,ali nisam ni debil da ovakve gluposti citam.Nikad vise necu otvoriti vas sajt .Dno ste novinarsko,ljudsko....

Sasa

pre 4 godine

Necete jos dugo picke klosarske! Zasto ih niste brojali veceras picka vam materina!"

Djekson

pre 4 godine

Nekolicina iz Naroda obozava takve akcije i ispade bio to Jeremic Djilas Obradovic Prosto ih Vole i podrzavaju

SS

pre 4 godine

Pa pametan čovek,što da troši skupocene cipele zarađene poštenim radom,jer suprotno ne mogu ili neće da dokažu.

XHELAL CVECKA

pre 4 godine

MA SAMO BAHATO U TIRANI 15 SPRAT UZEO SAM DOBAR PROCENAT PA SE BAHATIM.BRAVO ZA DJURU MUTAVOG I CVEKLU XHELJALJA. IDEM DA SE BAHATIM U SOPOT ILI TARU A MOZE I BAHATI ZLATIBOR BEZ TARU. POSLE UPESNOG BAHACENA 15 SPRAT TIRANA ZASLYZENO IDEN DA SE BAHATIM NEGDE. IMA LI VAUCERI ZA BAHACENJE JEL VUCIC EVICU. SAMO BAHATO. IDEMOOO U JOVANJICU. OJ HA!!!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija