• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. I.

11.12.2019

23:42

PRIZNALI DA LAŽU O AFERI 'JOVANJICA'! Pale maske, đilasovci u ogromnom problemu

Politika

PRIZNALI DA LAŽU O AFERI 'JOVANJICA'! Pale maske, đilasovci u ogromnom problemu

Podeli vest

Čelnici SZS Dragana Đilasa i njihovi mediji žestoko su napali potpredsednika SNS Miloša Vučevića samo zato što je podneo krivičnu prijavu kojom traži da se hitno utvrdi istina o takozvanoj aferi 'Jovanjica'!

Đilas, Marinika Tepić, Boško Obradović, list 'Danas' i svi ostali hejteri uplašili su se istrage navodnih veza predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovog brata Andreja s uhapšenim uzgajivačem marihuane Predragom Koluvijom. Oni su, dakle, optuživali braću Vučić za veze sa narko-mafijom, tvrdili da imaju dokaze da su njih dvojica pravi vlasnici plantaže sa četiri tone marihuane, a sada im smeta istraga!?! Zašto? Pa, zato sto su, sad je to očigledno, sve vreme lagali i zato što zapravo nemaju nijedan dokaz!

UDARILI JEDAN NA DRUGOG! TAJKUN BESAN NA ŠEFA 'DVERI'! Đilas: Boško je lud, Ko zna za koga on radi!

Foto: printscreen

Zorana Mihajlović
potpredsednica Vlade 

Zašto opozicija sada ima problem sa tim da tužioci ispitaju sve navode. Kad opozicija za predsednika države i njegovu porodicu govori da su kriminalci, normalno je zatražiti od najviših institucija da ispitaju te navode.

Da su đilasovci u ogromnoj panici zbog ove istrage ukazuje i to što su odmah ustvrdili na društvenim mrežama da Miloš Vučević 'pritiska pravosuđe' (?!?) i da je 'došao službenim kolima' da preda krivičnu prijavu. Tako je i list 'Danas' objavio tekst pod naslovom 'Vučevićeva prijava je ponižavanje pravosuđa'!?! Naravno, nisu naveli nijedan dokaz ili argument u prilog tvrdnji iz naslova.
Komentarišući ove navode, Miloš Vučević kaže da mu nije jasno kako čelnici SZS mogu da pričaju da je prijava lažna kada je nisu ni pročitali.

- U prijavi sam isključivo citirao ono što su oni govorili. Kad kažu da je prijava lažna, oni automatski priznaju da je sve što su u proteklih dvadesetak dana pričali u stvari jedna velika laž. Nije jasno zašto se lideri SZS toliko plaše i zbog čega su digli toliko buke oko prijave, ako tvrde da je sve istina. Biće da je problem zapravo činjenica da to što oni pričaju i za šta optužuju predsednika Vučića i njegovog brata apsolutna laž. Otuda toliko buke i povika na mene - ističe Vučević, ponovivši da je krivična prijava jedini način da tužilaštvo i sud utvrde ko laže, a ko govori istinu.

VUČIĆ ĆE PRE POGINUTI NEGO DOZVOLITI DA SE OVO DESI! Sila novca drma medije u Srbiji, a sve to ima JEDAN CILJ! Ministar odbrane RASKRINKAO plan VELIKE TROJKE opozicije! (VIDEO)

Analitičar Dragomir Anđelković ocenjuje da je dobro da se optužbe na Vučićev račun konačno razjasne.
- Dosad je utvrđeno da je bilo bezbroj neosnovanih i lažnih optužbi kako na račun predsednika, tako i na račun drugih političara. Ovo je idealna prilika da se tome stane na put i da se praksa lažnog optuživanja zarad sticanja jeftinih političkih poena konačno obuzda. Za lažno optuživanje mora da postoji i odgovornost - podvlači Anđelković.
 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Aleksa Srbin

pre 4 godine

Gospodin Andjelkovic je u pravu kada kaze da za lazno optuzivanje kao i svedocenje kod nas po zakonu slede sankcije . ALI , to je tako da smo mi pravna drzava u kojoj su sudstvo i tuzilastvo nezavisni , e sad posto nismo , onda mora ovako kao sad , za svaku navodnu informaciju opozicije podnositi krivicne prijave , pa tuzilastvo mora po sili zakona da sprovede istragu , pa da vidimo , ko laze i ko krade ali boga mi i ko je krao pre !

Aleksa Srbin

pre 4 godine

I, da , samo jos ovo da dodam : U jednoj emisiji Marinika se pozalila da mora da objasnjava svojoj deci zasto se bori i zasto sve to radi . A ja je sad pitam : Kako ces deci da objasnis da im je mama lazov i da blati sopstvenu zemlju gde stigne !? Marinika , Marinika uzmi se u pamet , stidece te se deca jednog dana

Anastasija

pre 4 godine

Samo su pokazali ko su i sta su!!Laznjivci i prevaranti.

Lane

pre 4 godine

To se i očekivalo ! Trebaju biti kaznjeni za sva svoja zlodela !

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija