• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

26.12.2019

12:50

OVAJ MINISTAR ĆE BITI SMENJEN VEĆ U JANUARU?! Vučić otkrio prve rezove u Vladi! NEĆE MAJKE U SRBIJI DA ČEKAJU TEBE, PARA IMA!

Politika

OVAJ MINISTAR ĆE BITI SMENJEN VEĆ U JANUARU?! Vučić otkrio prve rezove u Vladi! NEĆE MAJKE U SRBIJI DA ČEKAJU TEBE, PARA IMA!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će sednica Glavnog odbora SNS u nedelju biti potpuno zatovrena za javnost, a povodom navoda da mnoge ministre čeka smena, potvrdio je da će prva možda pasti već u januaru!

Naime, Vučić je izjavio da je saznao da kasni isplata dečijeg dodatka za majke i zapretio ministru Đorđeviću da će, ako ne isplati pomoć majkama do kraja godine, biti smenjen već u januaru.

"Rekli su mi da kasne dečji dodaci, trebalo je 20. da budu isplaćeni. Rekao sam Ðorđeviću - ako ne budu do Nove godine isplaćeni, bićeš smenjen u januaru, a ne posle izbora", rekao je Vučić.

Foto: TANJUG/FILIP KRAINCANIC

On je poručio da sva davanja moraju da budu isplaćena na vreme, jer novca ima.

"I ne može da se čeka administracija. Neće majka da čeka administraciju, tebe ili bilo koga drugog", poručio je Vučić.

Zato će, kaže, davanja da budu povećavana, ali je zamolio da svi razumeju da nam je potrebna zemlja sa više dece, više optimizma i ljudi koji veruju u svoju snagu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Penziner

pre 4 godine

BRAVO postovani PREDSEDNICE !!!! Tako se odgovorno vodi briga prema gradjanima !!! Smenjuj neradnike....ima jos onih koji hoce da rade u korist gradjana !!!

misa

pre 4 godine

Pojede nas ta birokratija, koja od silnih kafa i aperitiva, ne uspeva da završi redovne poslove za 31 dan, a zamislite muke kada mesec ima 30 dana.

MilosObilic1389

pre 4 godine

...**Ће их *врне, кад *ги.... - "обрне"...!

ministar

pre 4 godine

A kad ce ministar zapoljoprivredu biti konacno smenjen.?

Saradžogla

pre 4 godine

Uveliko se mi članovi SNS koji nismo TAKOJEVIĆI spremamo da Predsednika Srbije i stranke SNS stavimo ,,na tapet''!Naša parola je - GOSPODINE PREDSEDNIČE,NEĆEMO VIŠE DA CRVENIMO! ... Od samog početka ponašao se neprofesionalno?Kada je smanjio primanja od sramote nismo izlazili na ulicu.Tražićemo da drastično smanji broj poslanika. Ne 250 već na 70 prema broju stanovnika a zna se da uglavnom ,,mlate praznu slamu''.Da ukine ,,nacionalne penzije''.Da se mane gradnje silnih stadiona i poklanjanja naših miliona evra tamo preko granice.

kiza

pre 4 godine

Bas me zanima ji ce ga zameniti. Da nece ona majka od Aninog sina.

miodrag

pre 4 godine

Djubre lažljivo,čim otvori usta slaže....majku mu smradikalnu jebem

Najbolji medju jednakima

pre 4 godine

Ovo je najbolji ministar u Vladi Republike Srbije, nekorumpiran i radi u interesu gradjana, nadam se da ce sve biti u redu i sugurno nije njegova greska!!!

Optimus Prajm

pre 4 godine

Da se to desilo u vojsci neko bi vec debelo odgovarao zbog toga(bilo bi mu odbijeno od plate dva puta po deset posto , ili promenom radnog mesta nanize na mesto koje je manje vazno kao licu nesposobnom za obavljanje takve duznosti). Ovo o cemu pisem ne mora da se odnosi na gore pomenutog gosp ministra mozda se to sada desilo i nikada vise. Imate gomilu takvih svuda u svim drzavnim institucijama ali niko ne snosi odgovornost ni za sta. U vojsci kada ponovite istu gresku bivate kaznjeni po zakonu a ako se takvi propusti nastave mozete izgubiti sluzbu, ili blaza sankcija izgubiti cin i biti pomereni na manje vazno radno mesto. Gospodo drzavni funkcioneri razumem ja da se prethodnih dvadesetak godina monogo toga u ovoj drzavi promenilo i da ne funkcionise sve u drzavnim institucijama bas najbojle kako bi trebalo ali imate instituciju u kojoj to jako lepo funkcionise u kojoj svako odgovara za ono sto radi a to je VOJSKA REPUBLIKE SRBIJE pa prepisite neko resenje koristice vam. Sam preds Vucic je vise puta u medijima pohvalio VS da je jedina institucija u zemlji koja i funkcionise u pravom smislu te reci, nije to covek ucinio bez RAZLOGA. Zivela Vojska Srbije i ZIVELA SRBIJA.

MILIVOJE

pre 4 godine

БРАВО ПРЕДСЕДНИЧЕ, АЛИ " ЛОНАЦ ЈЕ ВЕЛИК А РУПА ЈЕ ПРЕВИШЕ" . Није магацин са сиром уништио газда већ појели " мишеви". Чувајте се и пуно здравља из Н.Сада.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija