• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.01.2020

12:42

VUČIĆ JE DOBRODOŠAO! Knežević za Informer.rs: Pokazaćemo da niko ne može da ugrozi bratsku vezu Crne Gore i Srbije

Politika

VUČIĆ JE DOBRODOŠAO! Knežević za Informer.rs: Pokazaćemo da niko ne može da ugrozi bratsku vezu Crne Gore i Srbije

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić će uz blagoslov patrijarha Irineja provesti Badnji dan sa Srbima pravoslavnim vernicima na severu Crne Gore

Milan Knežević iz Demokratskog fronta kaže za Informer da je predsednik Srbije dobrodošao.

- Za informaciju da predsednik Srbije Aleksandar Vučić dolazi u Crnu Gori saznao sam iz medija. U svakom slučaju smatram da se radi o značajnom događaju jer ovo je prvi dolazak Aleksandra Vučića u Crnu Goru otkad je bio premijer i predsednik. Nemam dilemu da će grad u koji bude došao predsednik Srbije za Badnji dan znati da pošalje snaznu poruku dobrodošlice i pokaže da neraskidive bratske veze koje postoje izmedju Crne Gore i Srbije niko ne moze ugroziti - rekao je Knežević.

NAJJAČA PODRŠKA! Vučić sa Srbima na severu Crne Gore proslavlja Badnji dan! Razmatraju se tri tačke posete


Knežević ocenjuje i da je ono što se dešava u Crnoj Gori kulminacija neodgovorne, isključive i tvrdoglave politike predsednika Mila Ðukanovića, a da je Zakon o slobodi veropispovesti "kap koja je prelila čašu" i "probudila" građane pravoslavne vere.

- Mi smo pozivali Ðukanovića da to ne čini. On je nama poručio, onako kao što on zna da uradi, da je njih više od nas i da se ne zalećemo. Ali, probudio se čitav region gde god žive Srbi i zahvalni smo našoj braći u Srbiji, RS, Severnoj Makedoniji, Sloveniji, Hrvatskoj, u dijaspori, odakle dobijamo podršku da istrajemo u našoj borbi - rekao je Knežević.
 

MANDIĆ O DOLASKU VUČIĆA U CRNU GORU: Bio bi to veliki dan za Srbe u Crnoj Gori

 

Sve o dešavanjima u Crnoj Gori pročitajte OVDE


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
srbin iz srbije

pre 4 godine

Treba da poseti Srbe u vise mesta na severozapadu CG.

zoran

pre 4 godine

Biće to nož u leđa Milu..teška greška..sećam se kad je Sloba dolazio u Berane..posle toga sve ode nizbrdo.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17