• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.01.2020

18:46

OGLASIO SE KABINET MILA ĐUKANOVIĆA O VUČIĆEVOM DOLASKU U CRNU GORU NA BADNJI DAN!

Politika

OGLASIO SE KABINET MILA ĐUKANOVIĆA O VUČIĆEVOM DOLASKU U CRNU GORU NA BADNJI DAN!

Podeli vest

Služba za informisanje predsednika Crne Gore Mila Đukanovića saopštila je da nema zvaničnih informacija o dolasku predsednika Srbije Aleksandra Vučića u tu zemlju u ponedeljak, na Badnji dan

- Nemamo zvaničnu najavu o privatnom dolasku predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Crnu Goru. Prema tome, za sada nemamo ni komentar - saopšteno je iz Službe za informisanje predsednika Crne Gore.

Kako je danas Tanjugu potvrđen u kabinetu predsednika Srbije, Vučić će provešti Badnji dan sa Srbima, pravoslavnim vernicima na severu Crne Gore.

NAJJAČA PODRŠKA! Vučić sa Srbima na severu Crne Gore proslavlja Badnji dan! Razmatraju se tri tačke posete

 



On će prisustvovati nalaganju badnjaka i time pokazati "da je to prilika da se još jednom ukaže na jedinstvo srpskog naroda u očuvanju srpskih svetinja i srpske crkve".

Predsednik Srbije je za to dobio blagoslov patrijarha Irineja, prilikom nedavnog razgovora u Patrijaršiji u Beogradu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milenko

pre 4 godine

A sta imaju oni i komentarisati bilo ciju privatnu posetu?!?!

Marcco

pre 4 godine

A što bi bilo zvanične najave, privatne posete...

Branislav

pre 4 godine

Milo Srbine, koja te je moćna sila naterala da se odrekneš svega onoga što te čini čovekom i Srbinom pravoslavne vere? Koja te je moćna sila naterala da pljuneš na grobove svojih predaka? Koja ti to moćna sila brani da misliš svojom glavom, da osećaš svojim srcem? Koja te to moćna sila tera da voliš više sebe nego sav svoj rod i narod? Koja te je moćna sila naterala da se odrekneš Gospoda Boga??? Koja ti je to moćna sila obećala da nećeš jednog dana silno patiti i proklinjati dan kad si se rodio? Koja god da je laže te, silno te laže i ruga ti se, smeje ti se, smeje se tvojoj slabosti, tvojoj pohlepi, tvojoj nemudrosti!!! Milo Đukanoviću ovo nije pretnja, ovo je činjenica, Božiji Zakon, istorijska činjenica, nema toga ko se okrenuou protiv Boga i Roda a da za to nije platio strašnu cenu!!!

MilosObilic1389

pre 4 godine

Биће "вруће" око - БАДЊАКА..!

PROBUDILA SE ISTINSKA CRNA GORA, KOJU SU DECENIJAMA ZATIRALI FALSIFIKATORI ISTORIJE, režimski kriminalci, oni kojima su bliži albanski teroristi i Zagreb OD SVOGA NARODA!
Balkan

PROBUDILA SE ISTINSKA CRNA GORA, KOJU SU DECENIJAMA ZATIRALI FALSIFIKATORI ISTORIJE, režimski kriminalci, oni kojima su bliži albanski teroristi i Zagreb OD SVOGA NARODA!

Mnogo čemu mogu da nas nauče krizne situacije, posebno kad imaju intenzitet da budu prelomne, dramatične…Između ostalog i da pokažu pravo lice aktera. Šta nam, na primer, govori prvobitno ćutanje dela opozicije, NVO, vrlih boraca za ljudska prava, odnosno "gradžanista", na prebijanje naših vladika, sveštenstva i vernih ljudi širom Crne Gore, na to što je hunta uhapsila kompletan klub poslanika DF, odnosno četvrtinu parlamenta, što je nezabeleženo u Evropi…

01.01.2020

13:48

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17