• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kosovo online

17.01.2020

13:37

OLIVERA IVANOVIĆA UBILI SU ALBANCI, A SVE ŠTO ONI RADE IMA PEČAT ZAPADA! Galijašević OGOLIO kriminalne radnje kvazi države: DROGA, TERORIZAM, EGZEKUCIJE... SVE MOŽE, ZAHVALJUJUĆI...

Politika

OLIVERA IVANOVIĆA UBILI SU ALBANCI, A SVE ŠTO ONI RADE IMA PEČAT ZAPADA! Galijašević OGOLIO kriminalne radnje kvazi države: DROGA, TERORIZAM, EGZEKUCIJE... SVE MOŽE, ZAHVALJUJUĆI...

Podeli vest

Politički analitičar i stručnjak za bezbednost i terorizam Dževad Galijašević izjavio je za Kosovo Onlajn da nema dilemu da su Olivera Ivanovića ubili Albanci te da optužnice koje su podnete u Prištini imaju za cilj da optuže Beograd, a istovremeno sakriju stvarne počinioce

- Jasno je kome je bio problem Oliver Ivanović. Uhapsili su ga Albanci. Ta priča o tome kako je bio prihvatljiv i kako je radio na zajedništvu Srba i Albanaca na Kosovu, pa je to bio problem - je besmislica.  Ivanovića su Albanci uhapsili, optužili za najgore zločine, držali ga više od tri godine u zatvoru. Na kraju je pred Apelacionim sudom dokazao svoju nevinost. I šta su Albanci posle toga uradili, par meseci posle toga ga ubili - kategoričan je Galijašević.

Prema njegovim rečima, Albanci su “ubijali svedoke svojh zločina u ratu” i to se dešavalo mesecima i godinama unazad.

- Pa to samo Albanci rade. Koji je Haški svedok iz Srbije, a hiljade ih je bilo, ubijen. To Srbi ne rade, to rade Albanci. Rade sebi, rade svojim ljudima. Pre dva dana smo imali ubistvo jednog svedoka, pre pet dana smo imali ubistvo drugog svedoka, pre mesec dana smo imali… pre dve godine Olivera Ivanovića su ubili Albanci. Nemam tu nikakvu iluziju - smatra on.

Foto: Informer dn

Dževad Galijašević

Optužnice koje su podignute u Prištini, prema njegovom mišljenju,  imaju za cilj da se “optuži Srbija, da se optuži vlast Aleksandra Vučića, da se stvori propaganda koja, sa jedne strane prikriva stvarne izvršioce, a sa druge strane optužuje Srbiju, navodi Galijašević.

Šeholi: Optužnica za ubistvo Ivanovića ne dokazuje ništa, neko želi nestabilnost na Kosovu

 

 

On smatra da dalja situacija u vezi suđenja za ubistvo Ivanovića neće ići u dobrom pravcu.

- Ne može ići u dobrom pravcu ko god je pred prištinskim sudovima, to je kvazi država. Kosovo je prostor organizovanog kriminala.

Jasno je da sve što rade Albanci ima pečat zapada, pečat NATO, ima njihovo odobrenje. NATO u stvari želi da Albanci i dalje budu remetilački faktor, kako bi oni učvršćivali. 

I dalje će Albancima biti dozvoljene sve ove aktivnosti koje rade. I organzovani kriminal i trgovina drogom, i terorizam.

lma li i jedan međunarodni organizovani kriminal sa kojim nisu povezani. Jasno je da će to i dalje ići tim putem, a da Srbija treba da nastavi svojim putem. Ne dozvoliti popagandi da proganja časne ljude iz Srbije, ne dozvoliti da se stvara utisak kako na Kosovu postoji neko suđenje.

Pa videli smo suđenje Oliveru Ivanoviću koji je dobio devet godina zatvora za najteže zločine, sa kojima nije imao nikakve veze. Videli smo zatvor za nevinog i časnog čoveka i na kraju smo videli njegovo ubistvo. Nisu ga hapsili Srbi, hapsio ga je Haradinaj - konstatuje Galijašević.

EKSKLUZIVNI RAZGOVOR I FOTOGRAFIJE! Milena Ivanović nam otvorila vrata svog doma, ali i SVOJE SRCE! Prvi put podelila intimne, nepoznate detalje iz života sa Oliverom!

 

 

On zaključuje da se ne može verovati kosovskim vlastima i institucijama koje je napravila OVK.

- Ne može se verovati da će oni pravedno suditi da će skinuti takse i da će se ponašati normalno, državnički. Pa to nije država. To je jedan prostor organizovanog kriminala pod zaštitom NATO - napomenuo je Galijašević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
gaša

pre 4 godine

Svi iz okruženja Srbije rade po taktici njihovog velikog "ustaškog Vođe-Josipa Broza"...Pa zar im josip nije bio kum svakom 9. detetu...To što oni rade radio je i on ,maltretirajući jadne partizane...Dok komunističko "seme " postoji u Srbiji Srbima nema spasa...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija