• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milica Dakić

10.02.2020

17:27

(VIDEO) SERGEJ MI JE DELOVAO DROGIRAN, JEDVA SAM ŽIVU GLAVU IZVUKAO! Ispovest žrtve saobraćajne nesreće koju je skrivio Trifunović!

Politika

(VIDEO) SERGEJ MI JE DELOVAO DROGIRAN, JEDVA SAM ŽIVU GLAVU IZVUKAO! Ispovest žrtve saobraćajne nesreće koju je skrivio Trifunović!

Podeli vest

Samo sam čudom ostao živ kada se se Sergej Trifunović u punoj brzini zakucao u moj "fijat stilo"! Čudno se ponašao, pokazalo se da nije bio pijan, ali sumnjam da je bio drogiran, kaže za Informer Srđan Sekulović (44) koga je u noći između subote i nedelje na autoputu za Novi Sad džipom "audi Q2" udario lider PSG. Koa da to nije bilo dovoljno, Trifunović ga je nakon svega izvre|ao i pretio mu

Sekulović kaže da su ga sekunde delile od sigurne smrti.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Krenuo sam da pokupim drugaricu koja je bila u izlasku. Normalno sam vozio srednjom trakom, kada mi se ogromnom brzinom približavao "audi". Vozio je sigurno preko 150 kilometara na sat po mrklom mraku! Spazio sam ga u retrovizoru, delovalo je da ne zna šta bi, da li da me obiđe ili ne i odjednom me je udario u zadnji levi deo. Od siline udarca sam se zarotirao 360 stepeni i udario u bankinu pored puta. Da je slučajno bio dan i da je bilo drugih vozila na putu, neko bi me sigurno pokupio. Srećom pa u kolima nije bilo žene i dece, nekoga bi ubio! To je strašno - kaže Sekulović.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Zabranjeno preuzimanje fotografija bez odobrenja redakcije Informera!!

PRATITE NAS I NA YOUTUBE KANALU




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mara

pre 4 godine

Treba da mu se oduzme dovola dok nije ubio nekog.

Stanko

pre 4 godine

Drži se Sekula brate, samo se pazi da te ne nagazi on negde i ne izmlati. Jer je takav. lik

Lane

pre 4 godine

Nista novo od Sergeja ....treba mu uzeti dozvolu dok nije neko nastradao!

zlatko

pre 4 godine

Pa zar opet saobraćajka vaša kokainska zavisnosti?

Čiji li je

pre 4 godine

Q2 vozio, jer imam utisak da bi ta informacija otkrila mnogo novih informacija? Kako je moguće da uopšte vozačku dozvolu ima, posle toliko prekršaja? Meni sve to nagoveštava da ima podršku, da bi mogao nesmetano da zamajava građane.

joks

pre 4 godine

sklonite tu drogiranu budalu sa nasih puteva,sta cekate da nekoga ubije.to je nepopravljivi narkoman.

asid

pre 4 godine

Ja vozim auto ali se ne drogiram, sad vidim da je to ovde obavezno!

bubasvaba

pre 4 godine

Kad bude ubio nekog nije on kriv vec javi tuzioc sto ga nije strpao na sigurno mesto radi bezbednosti ostalih gradjana . Treba da se javno pokaze alko test kao sto je pokazao osteceni i tesa na drogu jer je pre 20ak dana udario u autobus i pobego sa lica mesta i bio drogiran A NIJE UHAPSEN ZASTO TUZIOCI PRIMAJU PLATU ?????? njegovi saucesnici .

Izbori 2024

TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)
Live TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)

Pred Višim sudom u Beogradu, u ponedeljak, održan je parnični postupak protiv tuženih Miljane i Vladimira Kecmanovića, roditelja maloletnog dečaka koji je 3. maja prošle godine počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru po tužbi ranjene nastavnice Tatjane Stevanović. Na ovu temu govorili su novinarka Informera Jelena Rafailović i advokat Dragoš Cukavac.

26.06.2024

13:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija