• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.02.2020

21:00

ĐILAS NAREDIO SAJTU POD NJEGOVOM KONTROLOM: Svi se moraju ocrniti, Balša, Čomićka, ali najviće Mićun! UDARITE IH!

Politika

ĐILAS NAREDIO SAJTU POD NJEGOVOM KONTROLOM: Svi se moraju ocrniti, Balša, Čomićka, ali najviće Mićun! UDARITE IH!

Podeli vest

Djilas preko sajta koji je pod njegovom direktnom kontrolom, naredio: Morate ocrniti Balsu, Comicku i sve ostale, a pre svega Micuna, on se najvise obogatio od politike, on je najveci parazit

Dragan Đilas naredio je da se preko sajta koji je pod njegovom kontrolom ocrne svi političari iz opozicije koji su mu se usprotivili.

Tako su se na crnoj listi našli Balša Božović, Gordana Čomić, a posebno mesto dobio je i Dragoljub Mićunović, za kojeg navode da se najviše obogatio od politike.

Foto: Printscreen Direktno

"Biti narodni poslanik u Skupštini Srbije postalo je krajnje unosno zanimanje. Zato i na sam spomen bojkota, većina opozicionih poslanika dobija koprivnjaču, jer ne može svoj život da zamisli bez skupštinskih klupa. A sve to kao čine u ime naroda koji im je više puta javno pokazao šta misli o tome."

Ovim rečima započinje se hajka na političare po naređenju Dragana Đilasa. Ipak, najveći deo teksta dat je biografiji Dragoljuba Mićunovića.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Istina

pre 4 godine

Zaboravili ste poslanika Dejana NIkolica koji je uvek vesto plivao medju ovim cirkuzantima.Trojanac...Sve ce uraditi sa Lutovcem da bi ostali kod Djilasa

Leka

pre 4 godine

Ma Djiki planovi i zelje su jedno a stvarnost je drugo. Zivot moze gadno da se ukaki na tvoje planove a Bogami i na tebe a taj smrad i muka tesko se vari.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija