• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/TANJUG

16.02.2020

23:50

LEKARI TREBA DA KAŽU SUD O NJEMU! Vučić o Vukadinovićevim uvredama: Mesto mu je u specijalizovanoj ustanovi!

Politika

LEKARI TREBA DA KAŽU SUD O NJEMU! Vučić o Vukadinovićevim uvredama: Mesto mu je u specijalizovanoj ustanovi!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da je ljudima koji vulgarno vređaju članove njegove porodice mesto u specijalizovanim ustanovama i da takve stvari neće politički da komentariše

Na pitanje novinara televizije Pink kako komentariše to što je bivši član rukovodstva Dveri Sibin Vukadinović vređao na društvenim mrežama njegovu ćerku, Vučić je rekao da to nije na račun njegove ćerke, i dodao:

- Mislim da je tom čoveku, kao i mnogim drugima koji te stvari na taj način rade, mesto u specijalizovanim ustanovama.

Vučić kaže da ne želi takve stvari politički da zloupotrebljava i da je to isključivo stvar lekara, koji treba da kažu sud o tom čoveku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija