• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

24.02.2020

11:36

SRBIJA SPREMNA DA PRUŽI POMOĆ KINI! Stefanović i Čen Bo o saradnji i o koronavirusu!

Politika

SRBIJA SPREMNA DA PRUŽI POMOĆ KINI! Stefanović i Čen Bo o saradnji i o koronavirusu!

Podeli vest

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je danas sa ambasadorkom Kine, Čen Bo, o saradnji dve države u oblasti unutrašnjih poslova, ali i o aktuelnoj situaciji u vezi sa koronavirusom

 

Čen Bo je upoznala Stefanovića sa merama koje Kina trenutno preduzima u borbi protiv širenja epidemije koronavirusa, naglasivši da je došlo do poboljšanja situacije.

Foto: MUP Srbije

Ministar Stefanović je još jednom izrazio podršku kineskom narodu i svima koji se bore protiv ove bolesti i naveo da je Srbija spremna da pruži svu neophodnu pomoć, navodi se u saopštenju.

Stefanović i Bo su razgovarali o konkretnim koracima koji će biti preduzeti u narednom periodu u cilju potpisivanja sporazuma o međusobnom priznanju vozačkih dozvola.

Foto: MUP Srbije

Ministar je još jednom poručio da će Ministarstvo unutrašnjih poslova nastaviti da sprovodi odgovarajuće bezbednosne mere u okviru inicijative "Pojas i put".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija