• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

01.03.2020

15:05

BASTAĆ I AKTIVISTI SZS POKUŠALI DA IZAZOVU INCIDENT! Oglasio se gradski odbor SNS: Napali naše aktiviste, PSOVALI, CEPALI I OTIMALI STRANAČKI MATERIJAL!

Politika

BASTAĆ I AKTIVISTI SZS POKUŠALI DA IZAZOVU INCIDENT! Oglasio se gradski odbor SNS: Napali naše aktiviste, PSOVALI, CEPALI I OTIMALI STRANAČKI MATERIJAL!

Podeli vest

Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke (SNS) osudio je danas napad aktivista opozicionog Saveza za Srbiju (SzS) na čelu s Markom Bastaćom na aktiviste i funkcionere SNS-a na Vidikovačkoj pijaci u Rakovici

Kako se navodi u saopštenju beogradskih naprednjaka, "Marko Bastać i aktivisti SzS su, uz psovke, otimanje i cepanje stranačkog materijala aktivistima i funkcionerima Srpske napredne stranke, pokušali da izazovu incident".

- Gradski odbor Beograd najoštrije osuđuje huligansko ponašanje Đilasovaca i apeluje na sve političke neistomišljenike da prestanu da šire mržnju i napadaju sve koji ne dele njihovo mišljenje, već da počnu da vode civilizovanu političku kampanju i bore se radom i rezultatima, a ne nasiljem i prostačkim uvredama - istsiče se u saopštenju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Boki

pre 4 godine

Bastac nasilnik sta bi drugo mogao nego fizicki da se obracunava sa onima koji su sposobniji od njega.

Nikola

pre 4 godine

To i lici na pripadnike SZS. Nasilje je ono sto njih najbolje opisuje.

Ana

pre 4 godine

Oni koji su unistili Rakovicu sad su dosli da se fizicki obracunavaju sa onima koji su postavili tu opstinu na svoje noge.

Stefan

pre 4 godine

Koalicija oko SZS na celu sa Djilasom, Jeremicem, Bastacem samo i moze fizicki da napadne, to je jedino sto znaju i sto nude ovoj drzavi.

Maja

pre 4 godine

Samo neka nastave tako da se ponasaju pa ni najbliza familija ih vise nece podrzavati.

Jaglic

pre 4 godine

Bastac tezak huligan. Isto kao i Djilas i ostali okupljeni u toj koaliciji.

Rambo

pre 4 godine

Marko Bastac poznat po tome sto je davio rodjenog kuma, sad dosao u Rqkovicu da siri svoje nasilje. Bestidnik jedan i nista drugo.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija