• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.04.2020

19:20

MARJANOVIĆ ODGOVORIO BASTAĆU: Od njega nismo mogli očekivati NIŠTA PAMETNIJE u vreme vanrednog stanja!

Politika

MARJANOVIĆ ODGOVORIO BASTAĆU: Od njega nismo mogli očekivati NIŠTA PAMETNIJE u vreme vanrednog stanja!

Podeli vest

Radoslav Marjanović, zamenik šefa odborničke grupe Srpske napredne stranke razobličio je danas predsednika opštine Stari grad Marka Bastaća

- Od predsednika opštine Stari grad Marka Bastaća koji je ceo svoj mandat potrošio na beskorisne i destruktivne akcije, poput čupanja saobraćajnih znakova i nasilnog upadanja u RTS, nismo ni mogli očekivati ništa pametnije u stanju vanredne situacije već da besramno napada gradske i republičke institucije i mere za borbu protiv korona virusa valjda smatrajući da je za borbu protiv epidemije dovoljno da on i njegov dokoni šef Dragan Đilas napišu neko demagoško saopštenje ili se slikaju sa maskama i rukavicama i da će tako problem biti rešen - rekao je Marjanović.

- Za razliku od Dragana Đilasa i njegovih diletanata u Savezu za Srbiju vlast predvođena Srpskom naprednom strankom ima ozbiljan i odgovoran pristup u skladu sa ozbiljnošću posledica koje mogu da nastanu po naše društvo zbog pojave korona virusa. Zbog toga su formirana dva krizna štaba kojima predsedava predsednik države Aleksandar Vučić i predsednica Vlade Srbije u koji su uključeni najeminentniji lekari i stručnjaci čiji je zadatak da na dnevnom nivou prate stanje u Srbiji i dogovaraju odgovarajuće mere kako bi se epidemija držala pod kontrolom koliko je moguće kao i da građani Srbije u najmanjoj mogućoj meri osetili ekonomske posledice epidemije.

- Podsećam javnost da država i lekarska struka odgovorno i blagovremeno informišu javnost o tačnim podacima koji su u vezi sa epidemijom korona virusa, a da “konfuziju” i “nemir” unose upravo takozvani “nezavisni izvori” koji šire lažne vesti fabrikovane u Đilasovom Savezu za Srbiju koji pokušava da vodi političku kampanju u doba epidemije, ne vodeći računa kakve bi to posledice imalo po zdravlje i živote naših građana - zaključio je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija