• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.04.2020

15:17

PLJUNULI, PA POLIZALI! Pokazali da nikavog principa nemaju! Đilasovci sad hoće na izbore, nadaju se da će im korona pomoći da otmu vlast!

Politika

PLJUNULI, PA POLIZALI! Pokazali da nikavog principa nemaju! Đilasovci sad hoće na izbore, nadaju se da će im korona pomoći da otmu vlast!

Podeli vest

Godinu i po dana su lagali da će bojkotovati izbore, pretili svakome ko je govorio da neće u bojkot, a sada hoće na izbore jer misle da će profitirati na koroni!

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić rekao je za N1 da Savez za Srbiju (SzS) za sada nije razmatrao pitanje učešće na izborima, ali bi razmotrili tu mogućnost ukoliko bi izbori bili odloženi za jesen. 

Portal nova.rs objavio je da je SzS načelno odlučio da učestvuje na narednoj sednici Skupštine Srbije, ali da se čeka odluka Narodne stranke.

Prvo su tražili da se izbori pomere za april, pa za maj, pa za početak leta. Sad kažu, ako izbori budu u septembru, oni će razmotriti da na njih izađu!?!

SAVEZ ZA SRBIJU IPAK IDE NA IZBORE! Đilas, Obradović i Trifunović tvrde da im je Evropa obećala da će pritisnuti Vučića da glasanje bude u septembru!

Alo! Pa, šta to oni misle? Da cela Srbija treba oko njih da se vrti? Imaju, svi zajedno, manje od deset odsto podrške građana i daju sebi za pravo da ucenjuju celu državu?!

I što se sad, posle dve godine "bojkota", vraćaju u Skupštinu? Šta se to promenilo?

Osim što bi možda želeli da još četiri godine, posle novih izbora, uzimaju plate i dnevnice i ne tade ništa kao i do sada?!

Kažite mi ime tog majčinog sina koji će da me pozove... VUČIĆ O DATUMU PARLAMENTARNIH IZBORA!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
JA

pre 4 godine

Ovi žuti ološ/ludaci, ,,SVI BI EBALI AI NITKO GAĆICE NEBI KUPIO " !!!!!??????

JA

pre 4 godine

Ovi žuti ludaci nemaju politiku, oni imaju matematiku !!!!???? Stalno nešto zbrajaju-oduzimaju i karkulišu sa strankama, datumom izbora, pomoći EU i političkom trgovinom !!!!!!!????? Baš su JAJARE !!!!????

Izbeglica iz Srbije

pre 4 godine

Kakav skup na jednom mestu? Sve od zla oca i gore majke. Pa ovi zuti jos nisu odgovarali za zlocin prema Srbiji koji su pocinili za vreme svoje vlasti,pa kamen na kamenu ne stiji vise posle tih dosmanlija??? To je ujedno i naj veca primedba ovoj danasnjoj vlasti.

Rada

pre 3 godine

Koji cirkuzanti, sve sami lazovi, zajedno su a ne mogu ocima da se gledaju

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija