• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. DOBROMIROVIĆ

13.06.2020

23:15

MONSTRUOZNO ĐILASOVA PRLJAVA KAMPANJA! Napadaju Danila da ubiju Vučića!

Politika

MONSTRUOZNO ĐILASOVA PRLJAVA KAMPANJA! Napadaju Danila da ubiju Vučića!

Podeli vest

Sina predsednika Srbije Danila Vučića bez ikakvog dokaza optužili da je mafijaš. Cilj je da Aleksandra Vučića nateraju da odustane od politike

 

Tajkun Dragan Đilas, njegovi koalicioni partneri i mediji pod njihovom kontrolom krenuli su u do sada najprljaviju kampanju protiv predsednika Srbije i lidera SNS Aleksandra Vučića.

Takozvani 'istraživački novinari' optužili su Vučićevog sina Danila, i to bez ikakvog dokaza, da je mafijaš i da je povezan sa kriminalnim narko-klanovima. Glavni cilj ove sramotne prljave kampanje, procenjuju stručnjaci, jeste da Vučića 'psihički ubiju' i nateraju ga da odustane od politike!

Dno dna

Neverovatno je koliko su nisko pali i Đilas i njegovi mediji, koji nastavljaju da napadaju Danila Vučića, i to sa samo jednim ciljem - da politički naškode njegovom ocu
Nebojša Stefanović, ministar policije

Strašne laži

Orkestrirani napad na Danila Vučića započeo je u sredu uveče kada je novinarka 'Krika' tajno snimala sina šefa države kako u kafiću u centru Beograda gleda fudbalski derbi između Crvene zvezde i Partizana.

Na istom mestu se tom prilikom našao i Aleksandar Vidojević, kojeg novinari 'Krika' bez ikakvih dokaza dovode u vezu sa zloglasnim 'kavačkim klanom'. I onda, samo na osnovu te izmišljotine (proverili smo, Vidojević u policiji nema kriminalni dosije i protiv njega nije podneta nijedna krivična prijava), bez bilo kakvih dokaza i argumenata, Danilu Vučiću je nacrtana meta na čelu!

Vučićević: Hajka na Danila
pokušaj ubistva Aleksandra

Glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević upozorio je juče na krajnje opasne namere i planove ljudi iz vrha Saveza za Srbiju.
- Nema nikakve sumnje da iza ovog monstruoznog napada na Danila Vučića stoje Dragan Đilas i njemu bliski politički i tajkunski centri moći. Oni vode hajku na Danila u pokušaju da ubiju Aleksandra. Udaraju tamo gde najviše boli, u decu, u porodicu. Cilj im je da psihički ubiju predsednika Srbije, da ga nateraju da odustane od politike i povuče se. Ovo jeste klasična mafijaška poruka koja glasi: Ne možeš da zaštitiš svoju porodicu, uništićemo ti decu, uništićemo i tebe! Zbog ovih strašnih laži neko bi morao ozbiljno da odgovara - rekao je Vučićević.

Ovu strašnu laž 'Krika' juče je preuzeo i đilasovski dnevni list 'Danas', koji je na naslovnoj strani objavio fotografiju predsednikovog sina i veliki naslov: "Dokaz da mafija ima pristup vrhu države"!?!
I dok je predsednik Aleksandar Vučić juče rekao da je ovom prljavom kampanjom sateran u ćošak i da sada nema izbora nego da se bori i da istinom i rezultatima svog rada pobedi monstruozne laži (vidite strane 4 i 5), ministar policije Nebojša Stefanović kaže da su svi napadi na Vučićevu decu isključivo vođeni jednim ciljem - da politički naškode njegovom ocu i nateraju ga da se povuče sa političke scene.

- Neverovatno je koliko su nisko pali i Dragan Đilas i svi njegovi mediji, koji nastavljaju da najstrašnije napadaju Danila Vučića, sina predsednika Srbije, i to isključivo vođeni jednim ciljem, da politički naškode njegovom ocu! Svaki normalan čovek zgrožen je kada vidi kako pokušavaju da kriminalizuju Danila iznošenjem laži o njegovoj povezanosti sa 'kavačkim klanom'. Toliko su beskrupulozni u svojim lažima da ih čak ne zanima ni koliko takve bolesne insinuacije mogu biti opasne i koliko one ugrožavaju Danilov život - ističe Stefanović, dodajući da je potpuno licemerno to što sina predsednika Srbije napadaju portali koji nikad nisu napisali nijedan tekst o povezanosti Dragana Đilasa sa pravim narko-dilerima koje je policija hapsila (vidite tekst sa strane).

Đilas se pravi da ništa ne zna

Lider SSP Dragan Đilas pokušao je juče, krajnje neuverljivo, da ubedi javnost da nije povezan sa napadima na Danila Vučića.
- To nije normalno, nisam odgovoran, ne huškam novinare medija koji važe da su pod mojom kontrolom... Video sam, kao i svi drugi, snimke koje je napravila novinarka 'Krika' na javnom mestu na kojima je Danilo Vučić sa društvom... - pokušao je da se opravda Đilas.

- To što u okruženju Đilasa i Obradovića imate više lica osuđivanih i procesuiranih zbog šverca velike količine narkotika, to za te nazoviistraživačke novinare nikada nije bila tema. Ali to me ne čudi, imajući u vidu njihovu bliskost sa Đilasom. Opozicija danas, njen ekstremni deo, ne bira više sredstva samo da bi došla do svog cilja. Upravo su Đilas i njegovi saborci uveli u političku praksu nešto što nikada nije bio slučaj, a to su napadi na decu političkih neistomišljenika - upozorava Stefanović.

Ugrožena bezbednost

Ministarka pravde Nela Kuburović ocenjuje da su napadi na Danila Vučića za svaku osudu.

- Crtanje mete na čelu momka od 22 godine i dovođenje u opasnost cele porodice Vučić, jer njegovi politički oponenti nemaju nijedan pravi argument da ospore politiku koju sprovodi predsednik, za svaku je osudu. Ovo je istovremeno i za ozbiljno preispitivanje da li postoji osnovano ugrožavanje bezbednosti sina predsednika - kaže Kuburovićeva.
 

Moj ugao
ANA BRNABIĆ
PREMIJERKA SRBIJE

Stavljanje mete na čelo mladića od 22 godine u vašem svetu jeste legitimna politička borba. Upregnite istraživačke tabloide da ga fotografišu dok gleda utakmicu, povežite sa mafijom, samo da bi udarili po njegovom ocu. Vi ste blato protiv koga kažete da se borite.

SINIŠA MALI
PREDSEDNIŠTVO SNS

Takvu stoku nikad nismo imali u politici. Bez imalo srama i stida napadaju sina predsednika Vučića jer je gledao utakmicu, i to na javnom mestu. Bestidan pokušaj da se nekome uništi porodica.

MAJA GOJKOVIĆ
PREDSEDNICA SKUPŠTINE

Osuđujem monstruozni napad na sina predsednika Srbije Danila Vučića i sramnu medijsku hajku koja se vodi protiv Danila, po uigranom scenariju laži i manipulacija, crtanjem mete na čelo sina predsednika.

Đorđević: Ne koristiti
decu u političke svrhe

Ministar za rad i socijalna pitanja Zoran Đorđević zatražio je osudu javnosti i nadležnih državnih organa zbog zloupotrebe dece tokom kampanje.
- Vučićeva deca ne mogu da žive kao druga deca, ona su apriori kriva zato što im je on otac. Niko ne sme da koristi decu u političke svrhe. Povezivanje Danila sa kriminalcima je nedopustivo, jer upravo su kriminalci ti koji napadaju predsednika - rekao je Đorđević

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 3 godine

Posle izbora doneti zakon po kom je krivično delo ovakvo ponašanje! Imamo dovoljno pametnih ljudi, pravnika, da to, takvo ponašanje, stave u zakonse okvire. Ali ne budu neke bezvezne i smešne kazne, nego oštre, pa da taj, ko to uradi jednom da mu bude i poslednji put!

brane

pre 3 godine

Niko ništa da napiše, objavi o ovako ozbiljnoj temi. Kao da je to nešto najnormalnije. Muk svuda. Srećom, Informer se ne libi. Na braniku ste odbrane.

branko

pre 3 godine

Moramo se odupreti ovom zlu. Borićemo se i pobediti.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija