• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.06.2020

19:50

USPEH SRBIJE SE UVEK MERIO PO TOME KOLIKO JE USPEO NIŠ! VULIN: Vučić uložio velike napore da Niš bude razvijeniji

Politika

USPEH SRBIJE SE UVEK MERIO PO TOME KOLIKO JE USPEO NIŠ! VULIN: Vučić uložio velike napore da Niš bude razvijeniji

Podeli vest

Predsednik Pokreta socijalista (PS) Aleksandar Vulin izjavio je danas u Nišu da je predsednik Aleksandar Vučić proteklih godina uložio velike napore da Niš bude razvijeniji i da se otvore nova radna mesta

U obraćanju članovima PS-a i gostima iz SNS-a u Nišu, Vulin je kazao da se uspeh Srbije uvek merio po tome koliko je uspeo Niš.

- Uspeh Srbije se uvek merio po tome koliko je uspeo Niš. Ukoliko je Niš razvijeniji, ukoliko je zaposleniji, ukoliko je sigurniji, toliko je Srbija uspešnija, razvijenija i sigurnija - rekao je Vulin, a navedeno je u saopštenju stranke.

Lider PS-a je napomenuo da će njegova partija zajedno sa SNS-om učiniti sve da Niš nastavi da se razvija i da se nastavi politika otvaranja fabrika i novih radnih mesta.

- Pokret socijalista će zajedno sa SNS-om učiniti sve da Niš nastavi da se razvija, da ovde bude sve više fabrika, da bude sve više radnih mesta, da bude sigurnije, bezbednije, da je bolje živeti baš ovde - rekao je Vulin.

Ističe da Niš nema razloga da se stidi ni od jednog drugog grada, već da može samo da bude ponosan na svoje ljude, njihovu vrednoću, brzinu učenja, sposobnost, na sve ono što je Niš učinilo velikim i važnim.

Vulin je izrazio očekivanje da će građani Niša izaći na izbore u što većem broju i da će podržati politiku Aleksandra Vučića.

Predsednik PS-a i ministar odbrane je poručio da je Niš grad čestitih, vrednih, hrabrih ljudi i dodao da Niš apsolutno zaslužuje da nastavi da se gradi i razvija.

- Ovo je grad koji nije zaboravio ni zločin na niškoj pijaci, koji nije zaboravio koliko je junaka dao, ovo je grad generala Lazarevića, ovo je grad hrabrih, vrednih, uspešnih ljudi, ovo je grad koji može i treba da se razvija, ovo je grad na koji Srbija treba da bude ponosna - poručio je Vulin.

Poverenik Gradskog odbora SNS u Nišu Zvezdan Milovanović pozvao je sve građane Niša da izađu na izbore 21. juna i podrže politiku predsednika Aleksandra Vučića - politiku napretka, stabilnosti, politiku fabrika i novih radnih mesta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!
Košarka

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!

Navijači košarkaške reprezentacije Srbije sa nestrpljenjem iščekuju Olimpijske igre, koje će narednog leta biti održane u Parizu! Svi se nadamo da će selektor Svetislav Pešić moći da računa na najbolje igrače kojima Srbija raspolaže, a tu se pre svih misli naravno na Nikolu Jokića. Dok čekamo rasplet NBA plej-ofa kako bismo dobili odgovor na pitanje da li će jedan od najboljih košarkaša današnjice predvoditi ekipu u glavnom gradu Francuske, želja kod pojedinih igrača se ne dovodi u pitanje! Jedan od onih koji će se staviti na raspolaganje Pešiću jeste Aleksej Pokuševski!

18.04.2024

10:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija