• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.06.2020

13:55

VUČIĆ MEĐU PRVIM STRANIM LIDERIMA SA KOJIM SE PUTIN SASTAJE od početka pandemije

Politika

VUČIĆ MEĐU PRVIM STRANIM LIDERIMA SA KOJIM SE PUTIN SASTAJE od početka pandemije

Podeli vest

Ruska agtencija TAS S danas izveštava o najavljenom susretu ruskog predsednika Vladimira Putina sa Aleksandrom Vučićem koji je doputovao danas u Moskvu i penosi reči portparola Kremlja Dmitrija Peskova da će susret sa srpskim predsednikom i predsednikom Uzbekistana Šavkatom Mirzijojevim, biti prvi Putinov "lični međunarodni sastanak" od širenja koronavirusa u Rusiji


Kako prenosi agencija ruski predsednik Vladimir Putin održaće u utorak prve međunarodne sastanke od početka širenja koronavirusa u Rusiji, a njegovi sagovornici biće predsednici Srbije i Uzbekistana.


"Predsednik će danas razgovarati sa svojim kolegom iz Srbije Vučićem, koji je upravo trijumfalno pobedio na izborima u Srbiji, nakon čega je predviđen poseban blok posvećen rusko-uzbekstanskim odnosima, sa predsednikom Uzbekistana Merzijojevom ", rekao je portparol Kremlja.

Foto: printscreen Tanjug

"I Vučić i Mirziojev stigli su u Moskvu povodom vojne parade koja će biti održana sutra na Crvenom trgu, naveo je Peskov.

Taš podseća da je vladajuća Srpska napredna stranka, čiji je lider predsednik Aleksandar Vučić, ubedljivo je pobedila na parlamentarnim i lokalnim izborima u nedelju. I "zbori održani u nedelju u Srbiji postali su prvi evropski izraz volje nakon pandemije koronavirusa. Ranije je Vučićeva administracija najavila da će 23. juna stići u Moskvu udvodnevnom posetom, upoznati Putina i prisustvovati paradi Dana pobede", navodi Tas s.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija