• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.06.2020

12:23

ORLIĆ: Žuti baroni Petrović i Zelenović bi da pljačkaju volju građana, a IZGUBILI SU SA 12.000 GLASOVA RAZLIKE!

Politika

ORLIĆ: Žuti baroni Petrović i Zelenović bi da pljačkaju volju građana, a IZGUBILI SU SA 12.000 GLASOVA RAZLIKE!

Podeli vest

Član Predsedništva SNS Vladimir Orlić izjavio je danas da se u Šapcu, gde su poništeni rezultati izbora, dešava najveća izborna krađa u istoriji modernog višestranačja


- Stari lopovi su, nakon narodnih para, sada za svoj plen proglasili i tuđe glasove na izborima, volju čitavog grada i budućnost njegove dece - naveo je Orlić u saopštenju.


On kaže da je sada jasno kako bivši režim zamišlja demokratiju: tako što besramno krade narodnu volju, a preko svojih poslušnika u izbornoj komisiji nad kojom imaju apsolutnu kontrolu - poništava sve izbore na kojima izgubi.

- A izgubili su, voljom izmučenog i unesrećenog naroda, koji su žuti baroni decenijama samo pljačkali i maltretirali, sa 11.279 glasova razlike. Toliko je velika razlika između liste "Aleksandar Vučić - Za našu decu" i liste žutih barona Dušana Petrovića i Nebojše Zelenovića - naveo je Orlić.

Navode da su takve izveštaje potpisali i njihovi predstavnici na biračkim mestima, a da su potvrdili brojni domaći i međunarodni posmatrači,

- Rešili su da - sve to pogaze! Da pljunu u lice celom Šapcu, Srbiji i svetu, brutalno pocepaju narodnu volju i pravo na izbor, a demokratiju i slobodu spakuju svojim prljavim rukama pravo u svoje debelo zamašćene džepove - naveo je Orlić.

On navodi da tako neće moći, da je narodna volja svetinja i da u Srbiji neće odlučivati "žuti baroni" dekretima, već narod na poštenim izborima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NEBOJŠA

pre 3 godine

А ОЋЕТЕ ЛИ ВИ ДА 'АПСИТЕ ТЕ''ЖУТЕ БАРОНЕ'',КАД ДОЂЕТЕ НА ВЛАСТ ???

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija