• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.06.2020

14:41

NAKON PROPALOG BOJKOTA, POLITIČKO DELOVANJE ÐILASA U POTPUNOSTI JE OBESMIŠLJENO! Mirković: Njihov jedini program je kako da se BOGATE NA GRBAČI GRAĐANA

Politika

NAKON PROPALOG BOJKOTA, POLITIČKO DELOVANJE ÐILASA U POTPUNOSTI JE OBESMIŠLJENO! Mirković: Njihov jedini program je kako da se BOGATE NA GRBAČI GRAĐANA

Podeli vest

Aleksandar Mirković, šef odborničke grupe Srpske napredne stranke kritikovao je potpredsednika Narodne stranke Nikolu Jovanovića navodeći da bezuspešno pokušava da izazivanjem i širenjem panike umanji istorijski rezultat koji je Srpska napredna stranka ostvarila na izborima održanim 21. juna.


"Nakon propalog bojkota političko delovanje Ðilasa, ali i raznih Stamenkovića i Bjelića, u potpunosti je obesmišljeno, jer su građani odavno prozreli da je njihov jedini program kako da se bogate na grbači građana. Strah i panika kod Ðilasovog rasutog SzS-a su i dalje prisutni, jer im je sada jasno da građani pamte kako su Ðilas i Jeremić Srbiju doveli na rub propasti, kako su preko pola miliona ljudi ostavili bez posla, kako su nameštenim tenderima i propalim projektima samo Beograd zadužili za 1,2 milijarde evra",,navodi Mirković u saopštenju koje je medijima dosatavila informativna služba SNS.


On navodi i da su građani svoj glas i poverenje dali politici razvoja, novih radnih mesta, većih plata i penzija, politici stabilnosti i daljeg ravnomernog razvoja Srbije, zbog čega, tvrdi, za Srpsku naprednu stranku nema bojazni ni na ovim ponovljenim izborima, kao što je nije bilo ni 21. juna.

"Odgovorna politika, marljiv i predan rad u interesu građana, koju predstavljaju Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka, dobili su čak 36 hiljada glasova više nego na prethodnim izborima, čime su građani Beograda i Srbije pokazali da žele bolju budućnost za svoju decu, a Ðilasa i njegove sledbenike poslali su na smetlište političke istorije gde i pripadaju", zaključio je Mirković.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija