• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.07.2020

14:22

JEDVA DOČEKALI DA PLJUNU NA SRBIJU I VUČIĆA! Đilasov portal oduševljen napadima Hrvata na predsednika Srbije!

Politika

JEDVA DOČEKALI DA PLJUNU NA SRBIJU I VUČIĆA! Đilasov portal oduševljen napadima Hrvata na predsednika Srbije!

Podeli vest

Dragan Đilas je po svemu sudeći jedva čekao da neko iz regiona kaže nešto loše za Srbiju i predsednika Aleksandra Vučića, pa da izda direktivu svojim medijima, da brzo to objave

 

Tako je opoziconi portal Nova.rs, smatrao da je od velike važnosti da čitaoci znaju kako hrvatska radio televizija (HRT) govori o predsedniku Vučiću i Srbiji. 

Foto: printscreen Twitter

Srbija živi u prošlosti, a "velikosrpstva" se neće odreći ni za narednih 50 godina, ocene su koje su se mogle čuti u najnovijem izdanju emisije "Peti dan", koja petkom ide na hrvatskom javnom servisu, a poslednja je u celini bila posvećena Srbiji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 3 godine

Odlično što su objavili! To znači da Đilas vodi istu politiku kao i hrvatska, ustašku politiku! I to stalno potvrđuje! Pa jel nešto nije jasno, jel nešto sporno, jel za narod u Srbiji dobra ustaška politika!? Naravno da nije! Upravo ti komentari, koji dolaze od "naših prijatelja", su narodu u Srbiji odličan pokazatelj za koga treba glasati! Vučić je za Srbiju odličan čim ga oni mrze! Sve je mnogo prosto za normalne! A "pametnjakovići i intelektualci", odnosno, korisne budale, izgleda jako komplikovano i imaju problem sa tim ko je trenutno na vlasti! Doduše, ima izuzetaka, ima i onih koji su plaćeni da mrze svoju zemlju! Ili je možda ispravnije reći, zemlju u kojoj žive, jer Srbija očigledno nije njihova zemlja! Bliže su im sve neke druge zemlje a u Srbiji samo žive! Baš žalosno! Samo je ipak sreća pa nema puno tog kukolja! Živela Srbija! I daće bog da možda nekada nećemo imati ni korisne budale ni plaćene mrzitelje! U svakom slučaju, možete samo da nas mrzite! Mi vas ne mrzimo, samo vas žalimo, samo zato što će te večito biti jadni i izkompleksirani, zato što ste svesni da ste otpadnici!

rade

pre 3 godine

A oni zive 150 godina u ustastvu i mrznji prema svemu sti je Srpsko.Ne vjerujem da ce se to promjeniti sledecih 1000 godina osim ako ih ta mrznja ne unisti.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija