• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

26.08.2020

22:00

(VIDEO) KADA SU MU ZABRANILI DA GOVORI SKINUO JE SAT PA URADIO OVO! Poslušajte ceo govor srpskog generala Ratka Mladića!

Politika

(VIDEO) KADA SU MU ZABRANILI DA GOVORI SKINUO JE SAT PA URADIO OVO! Poslušajte ceo govor srpskog generala Ratka Mladića!

Podeli vest

Nekadašnji komandant Vojske Republike Srpske Ratko Mladić rekao je danas na kraju žalbene rasprave pred Mehanizmom za krivične sudove u Hagu da je živ i zdrav i da će pasti optužnica protiv njega za koju smatra da je "čedo NATO pakta"

- Živ sam i zdrav i živeću dok ima našeg plemena, a ova optužnica je pala u vodu - rekao je Mladić tokom desetominutnog izlaganja na kraju rasprave po žalbama na presudu kojom je osuđen na doživotni zavor.

Na početku obraćanja zamolio je žalbeno veće da mu umesto predviđenih 10 minuta omogući da se govori 31 minut, jer, kako je naveo, ima da kaže nešto za svaku godinu od kada je gurnut u rat, ne samo u svoje ime već i ljudi, patriota i srpskog naroda koji je na vetrometini, ali mu veće ovu molbu nije usvojilo.

U trenutku kada mu je molba odbijena, general Ratko Mladić skinuo je sat sa ruke, pogledao u njega, nasmejao se videvši koliko je već vremena prošlo, i nastavio da priča, kako bi uspeo da izgovori što više od svega onoga što je želeo da kaže.

Izlaganje je potom nastavio navodeći da je on bio meta NATO pakta što je i dalje i ocenio da je optužnica protiv njega "čedo NATO-a".

Ceo govor Ratka Mladića možete poslušati na snimku od 49:19.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija