• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.08.2020

08:58

NEKA SE NE ZAVARAVAJU DA ĆE SVOJIM MARIONETAMA UPLAŠITI PREDSEDNIKA! Gojković: ZASLEPLJENI SU ŽELJOM DA DOĐU NA VLAST!

Politika

NEKA SE NE ZAVARAVAJU DA ĆE SVOJIM MARIONETAMA UPLAŠITI PREDSEDNIKA! Gojković: ZASLEPLJENI SU ŽELJOM DA DOĐU NA VLAST!

Podeli vest

Neverevatni su uporni napadi na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji samo potvrđuju da pred Srbijom nisu nimalo laki dani. Posle besramnih ocena Vuka Jeremića, čoveka koji je pogubnom politikom po naše nacionalne interese „izdejstvovao“ presudu Međunarodnog suda pravde, Tadića u čije vreme su pregovori izmešteni iz Ujedinjenih nacija u Evropsku uniju, sada Saša Janković iznosi predloge da Srbija prihvati članstvo Kosova i Metohije u svim međunarodnim organizacijama, navela je Maja Gojković, član Predsedništva SNS

"Servilnost onih koji su nebrojano puta pokazali da su motivisani isključivo ličnim interesima, zaslepljeni jedino željom da dođu na vlast, i bez podrške građana, još jednom potvrđuju da u nedostatku suštinske politike, koju bi podržali građani Srbije, nude samo politiku napada na predsednika Vučića. Očigledno je da su se u ovim vremenima punih izazova za Srbiju probudili svi oni koji ne prezaju da otežaju pozicije Srbije pred razgovore Beograda i Prištine.

Neka se ne zavaravaju razni inostrani kreatori da će, aktiviranjem svojih marioneta, pokolebati i uplašiti predsednika Vučića i državnih vrh Srbije u odlučnoj nameri da se bori za naše nacionalne interese. Predsednik Vučić će kao i do sada nastaviti odlučno da brani interese zamlje i naših građana. Uverena sam da građani Srbije to dobro prepoznaju, jer je predsednik Vučić u svim teškim trenucima nedvosmilseno pokazao državničku mudrost i hrabrost“, zaključila je Gojković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoran

pre 3 godine

Sledeći izbori za četiri godine. Tada ih se više niko neće sećati. Valjalo bi da uče nešto da rade, za politiku su totali dunsteri. Na mladima svet ostaje.

Pravednik

pre 3 godine

Srbi su šaka jada i što mogu protiv Amerike.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija